More

  Ukens dobbel Champions League runde 1

  Ukens Dobbel Champions League Runde 1
  Ukens Dobbel Champions League Runde 1 3

  Young Boys – RB Leipzig

  Spill: Young Boys vinner

  Young Boys var suverene i Sveits forrige sesong med liga- og cuptittel, men røk på straffer mot Anderlecht i Europa Conference League. Nå er vertene tilbake i Champions League og her har man endt sist i gruppen sin i de to siste forsøkene. Solid forsterkning i Darian Males og troppen er tilnærmet skadefri. RB Leipzig åpnet gruppespillet med to strake tap forrige sesong, men slo så tilbake med fire seirer på rad. I 1/8-finalen mot Manchester City var imidlertid tyskerne sjanseløse. Solide offensive forsterkninger er på plass i form av Loïs Openda fra Lens og Benjamin Sesko fra RB Salzburg. Tungt forfall her da stjernespiller Dani Olmo (mb) er ute med kneskade.

  Ukens Dobbel Champions League Runde 1
  Ukens Dobbel Champions League Runde 1 4

  Sociedad – Inter

  Spill: Sociedad vinner

  Real Sociedad er tilbake i Champions League etter en flott 4. plass i Spania forrige sesong. Spanjolene viste sin kapasitet med å slå Manchester United i Europa League forrige sesong, men det ble til slutt tap for Roma i sluttspillet. Viktig rutine er hentet i form av Hamari Traoré fra Rennes. Andre Silva (a) og Martín Merquelanz (a) står over med skader. Inter imponerte stort i Champions League forrige sesong anført av et tett forsvar. Man gikk videre fra en gruppe med Bayern München og Barcelona og tok seg så av Porto, Benfica og Milan i sluttspillet. I finalen ble som kjent Manchester City for sterke. Spennende nykommer i Marcus Thuram. Stefano Sensi (mb) er skadet.

  Ukens dobbel Champions League runde 1

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Tirsdag, 18.45Young Boys – RB Leipzig4,904,301,58H til 4,90 i odds
  Onsdag, 21.00Sociedad – Inter2,953,302,35H til 2,95 i odds
  Totalodds: 14,46

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement her og få direkte tilgang til alt om helgens Bundesliga-runde og mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen