More

  Ukens beste bonger

  Atter en innholdsrik fotballhelg er unnagjort.
  Noen oddsbonger krølles med et “argh, røyk på en kamp igjen” på leppene. Andre igjen rusler ut i vårsola med et bredt smil etter fullklaff. 
  Trolig finnes det flest eksempler på det første, men i denne spalten viser vi frem eksempler på gullkorn. 
  Og igjen leverer vi bevis for at man ikke trenger satse hus og hjem for å lykkes. 
  Denne unge finnmarkingen viser både teft og klokskap, når han med utstrakt bruk av hc prikker inn kamper fra både norsk, engelsk, italiensk og spansk liga.
  Usle 30 kroner ble brukt på bongen hos spilltilbyderen Coolbet, og resultatet er formidabelt.
  Inn på konto tikket nær 10.000 kroner. Penger som kan brukes på noe fint til kjæreste, kone, mor eller far. Her blir det også penger til overs, som kan brukes til is til kidsa og en selv. 

  Helgens andre eksempel på fulltreff stammer fra en hovedstadsmann i de gylne 50-årene. Han beviser her at han vet ett og annet om NHL.
  Interessen og kunnskapen om spillet med puck og kølle gir godt betalt. For 25 kroner kan man i dag, med litt flaks og bruk av kioskautomat, kjøpe én kopp kaffe.
  Eventuelt kan man dra nytte av egne kunnskaper og “veksle” pengene hos Coolbet. I dette tilfellet var vekslingskursen utmerket. 25 riksdaler ble over natten omgjort til nesten 5500.- 

  Har du egne bonger du er stolt av? Send dem til meg på kim@tipsbladet.no, så skal jeg gi deg oppmerksomheten du fortjener. 
  God mandag ønskes, om du var av helgens vinnere eller ei!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen