More

  Tyskland mot Skottland åpner ballet

  Tyskland mot Skottland i åpningskamp

  Midt under dagens maraton av flotte fotballkamper i England og Europa fant UEFA også tid til å gjennomføre trekningen av EM-gruppene. Det går som kjent uten norsk deltakelse og mange hadde nok dermed istedet et lite øye på England. Som topprangert ble de trukket som c4 og når Danmark dukket opp i samme gruppe hadde nok mange håp om en eksplosiv trekning. Slovenia og Serbia kom imidlertid ut som de siste lagene og da bør sjansen for engelsk avansement være god.

  Tyskland mot Skottland åpner ballet

  I gruppe A kom vertsnasjon Tyskland sammen med Skottland, Ungarn og Sveits og trekningen av gruppeposisjonene gjør at EM dermed åpner 14. juni klokken 21.00 med Tyskland mot Skottland som åpningskamp. Gruppe B ser ut til å bli et skikkelig rotterace med Spania, Kroatia og Italia sammen med Albania. Gruppe D ser også spennende ut med Nederland, Frankrike og Østerrike sammen med playoffvinner A (Polen, Wales, Finland eller Estland).

  I gruppe E ser det relativt greit ut for Belgia. Slovakia og Romania skal sammen med playoffvinner B (Israel, Bosnia-Hercegovina, Ukraina eller Island) trolig kjempe om 2. plassen. Til slutt har vi gruppe F der Portugal, Tsjekkia og Tyrkia skal opp mot playoffvinner C (Georgia, Hellas, Kasakhstan eller Luxembourg).

  Tyskland Mot Skottland
  Tyskland Mot Skottland Åpner Ballet 2

  Gruppene

  Gruppe A: Tyskland, Skottland, Ungarn, Sveits

  Gruppe B: Spania, Kroatia, Italia, Albania

  Gruppe C: Slovenia, Danmark, Serbia, England

  Gruppe D: Playoffvinner A, Nederland, Østerrike, Frankrike

  Gruppe E: Belgia, Slovakia, Romania, Playoffvinner B

  Gruppe F: Tyrkia, Playoffvinner C, Portugal, Tsjekkia

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen