More

  Tunge transfers

  Fortsatt hektiske overgangsdager, og flere vil det bli.
  Gårsdagen så Robert Lewandowski slutte seg til Barcelona, og katalanerne handler overraskende mye med tanke på alt pratet om deres økonomiske slagside. Over 100 millioner euro er i løpet av en håndfull dager brukt på Lewandowski og Raphinha.
  Manchester United har også fått god glid den siste uka. Tyrell Malacia og Christian Eriksen er allerede på plass, og bare detaljer gjenstår nå før også Ajax-stopper Lisandro Martinez er innlosjert. Martinez oppgis å koste £57 millioner.
  Også Nottingham Forest brukte penger i går, da de hentet den unge midtbanespilleren Brandon Aguilera. 19-årige Aguilera har skrevet fireårskontrakt, men skal bruke det neste halvåret på lån i hjemlandet Costa Rica.
  Det er også bare to dager siden Chelsea hentet Kalidou Koulibaly fra Napoli, og utstyrte 31-åringen med fireårskontrakt. Franske Jules Kounde kan bli nestemann inn portene på Stamford Bridge, men Barcelona meldes interessert i å gi londonerne kamp om den franske landslagsforsvareren.
  Oleksandr Zinchenko virker på vei til Arsenal, og dette betyr trolig fortgang i Manchester Citys planer om å hente den spanske venstrebacken Marc Cucurella fra Brighton.
  Chelsea-angriper Armando Broja kommer stadig nærmere sesonglangt lån i West Ham, og The Hammers meldes å ha skaffet seg opsjon på kjøp.
  Tl slutt kan nevnes at Nottingham Forest har kommet til enighet om kjøp av Huddersfield-duoen Lewis O’Brien og Harry Toffolo

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen