More

  Troy Deeney blir spillende trener

  Den tidligere Watford og Birmingham-spissen Troy Deeney blir spillende trener i League Two.

  League Two-klubben Forest Green har signert den tidligere Watford og Birmingham-kapteinen i en spillende trener-rolle. 35-åringen som forlot Birmingham etter endt sesong i mai har vært ønsket av flere klubber i Championship, deriblant Sheffield Wednesday.

  Han valgte bort spill for Sheffield-klubben til fordel for en viktigere rolle under hans venn – og manager i Forest Green – David Horseman, som tidligere har jobbet i Watford-akademiet. Den nye Forest Green-manageren tok over klubben i sommer etter at Duncan Ferguson fikk sparken.

  Dermed trapper Deeney ned fotballkarrieren, men for han var dette et viktig valg.

  Troy Deeney: – Jeg tenker ti år, ikke ti måneder

  -Det var mange tilbud som hadde vært spennende for en 35-åring på tampen av sin karriere. Jeg må derimot tenke på hvor jeg vil være om ti år, og ikke ti måneder, sa Deeney til Forest Greens hjemmeside.

  -Jeg har kjent David Horseman lenge, jeg liker planene for denne klubben og jeg liker muligheten dette gir meg. Jeg trenger en slik utfordring om jeg en dag skal bli manager selv.

  Troy Deeney – som rykket opp til Premier League to ganger med Watford – er mest kjent for den episke avslutningen mellom Watford og Leicester City i play off-semifinalen i 2013. Det mange ikke vet er at den tidligere urokråka startet den sesongen i fengsel og spilte store deler av sesongen med elektronisk fotlenke.

  Om den var på under denne magiske historien her er derimot usikkert. Dette er uansett en unnskyldning til å gjenoppleve de elleville minuttene fra Vicarage Road.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen