More

  Travfondet 22. juli

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Travfondet 22. juli

  Det ble dessverre bom på vårt eksklusive tips på travfondet forrige uke, men vi tar ny sats denne helgen!

  Det er fullt kjør på Axevalla denne helgen med V64 fredag kveld samt V75 både lørdag og søndag. Lørdagsomgangen får vi dessverre ikke deltatt i, men søndagens internasjonale V75 med «Stochampoinatet» og 17 millioner i premiepotten vil vi naturligvis ha full pakke ute til på vår partnerside trotting.no.

  I denne spalten retter vi imidlertid oppmerksomheten mot lørdagsløpene. I det 7. løpet, som samtidig er V5s 1. avdeling, så er det duket for forsøk i gulldivisjonen. De beste hestene er imidlertid ikke med her. Løpet er foreløpig helt jevnspilt, men klart uttak for oss blir hest nummer 8 Kentucky River. Femåringen vant lett fra tet på 2640 meter på Åby nest sist. Sist var han ute i selveste Harper Hanovers og leverte der en helt strålende innsats. Styrkeprøven på 3160 meter endte han på 12,6 og det skilte kun en halv lengde frem til vinner Eric The Eel i mål.

  Nå er det lang distanse igjen og at man har fått 8. sporet bør dermed ikke bety altfor mye. Velger Per Nordström å ladde fra start så er det en god mulighet for at får sitte tidlig i tet da Emoji neppe ønsker å sitte foran på 2640 meter. Kentucky River har nå fått en pause til den spinnville innsatsen i Harper Hanovers og vi tror man bare er best i dette løpet. Med mye spill på både Rackham og Emoji håper vi også på en fin odds i vinnerspillet!

  Travfondet 22. Juli
  Travfondet 22. Juli 2

  Travfondet 22. juli

  Lørdag 22. juli
  Vinner løp 7, Axevalla

  8 Kentucky River

  Innsats: 3 000 kroner

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen