More

  Travfondet 15. juli: San Moteur er tilbake i Årjängs Stora Sprinterlopp

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Det ble dessverre bom på vårt første eksklusive tips på travfondet, men vi tar ny sats denne helgen!

  Ingen norsk V75 denne uken og all oppmerksomhet rettes dermed mot Årjäng lørdag. Der er det duket for internasjonal V75 med 60 millioner i premiepotten. Svensketipsene våre har lenge vært i godt slag på vår partnerside trotting.no og vi kommer til å ha full pakke også til lørdagens flotte omgang.

  Travfondet 15. juli – DD-1:

  I denne spalten retter vi oppmerksomheten mot Dagens Dobbel-spillet. I V75-6 som er Dagens Dobbels 1. avdeling er det duket for STL Klass I-forsøk. Alessandro Gocciadoros hester har vært i superslag den siste tiden og nå er det nummer 8 Charlotte Gar som skal vise seg frem for det svenske publikummet. Denne fem år gamle hoppen ble flyttet til Gocciadoro tidligere i år og har åpnet med to strake seirer for sin nye trener. I begge har man sittet tidlig i tet. Nå er det åttendesporet bak bilen på en sprint, men vi er sikre på at den gule kusken bare ser rett frem og kjører til han sitter foran igjen. Alessandro Gocciadoro tipper hesten vil gå en lav 1,10-tid på denne sprinten og da er man fort alene på målfotoet.

  Travfondet 15. Juli
  Travfondet 15. Juli: San Moteur Er Tilbake I Årjängs Stora Sprinterlopp 2

  Travfondet 15. juli – DD-2:

  Ny storfavoritt kommer ut i DD-2 som er Årjängs Stora Sprinterlopp med 600.000 kroner til vinneren. San Moteur har hatt pause siden 2. plassen i Elitloppet. Nå er man ute i et vanlig gulldivisjonsløp, faktisk et gulldivisjonsløp som holder relativt lav klasse. Fikk 7. sporet bak bilen, men dette er spill mot ett mål og det må skje noe merkelig om San Moteur skal kunne tape dette løpet.

  SPILL 1

  Lørdag 15. juli
  Dagens dobbel, Årjäng

  DD-1: 8 Charlotte Gar
  DD-2: 7 San Moteur

  Innsats: 5 000 kroner

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen