More

  Travel Stoke-sommer

  Stoke har fire sesonger på rad havnet midt på Championship-tabellen, og manager virker ivrig etter å få på plass et lag som kan slå bedre fra seg kommende sesong. Starten på overgangsvinduet har nemlig vært hektisk.
  Alfie Doughty (Luton), Mario Vrancic (Rijeka), Joe Allen (utgått kontrakt) og Benik Afobe (Millwall) har alle fått reisepass for å rydde plass til nye ansikter. Og like mange er hentet inn.
  Midtstopper Aden Flint (Cardiff), høyreback Harry Clarke (Arsenal, lån), midtbanespiller Josh Laurent (Reading) og venstrekanten Liam McCarron (Leeds) er alle på plass som forsterkninger.

  Størst grunn til glede gjør nok uansett nyheten om at det unge kjempetalentet Emre Tezgel har kommet til enighet om langtidskontrakt med The Potters. 16-åringen ble forrige sesong tidenes yngste Stoke-spiller, da han i januar fikk spilletid i FA-cupen. Rekorden som ble slått hadde stått i over 60 år, og Tezgel var også på benken i The Championship.
  I hele år har en håndfull Premier League-klubber sirklet rundt det unge talentet, men gutten har vært i Stoke City siden han var ni år, og hadde tydeligvis lyst på mer. Til Potters-fansens store lettelse.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen