More

  Travel fredag

  Hektisk overgangsfredag, da både Newcastle, Arsenal og Manchester City fikk fast fisk på overgangsmarkedet.
  Newcastle meldes endelig å ha fått tilslaget på Sven Botman, den nederlandske midtstopperen de har jaktet siden januar. Stopperen virket innstilt på overgang til Milan, men italienerne brukte i overkant lang tid på å ta en avgjørelse. Til slutt fikk spillerens nåværende klubb nok.

  Lille og Milan er nå enige om overgangssum pålydende £55 millioner, og da gjenstår bare at Botman kan forhandle frem den personlige kontrakten han ønsker seg. Lokalavisa Newcastle Chronicle melder at det går mot legesjekk og kontraktsignering tidlig neste uke.
  22-årige Botman er 195 centimeter på strømpelesten, startet karrieren i ungdomsavdelingen hos Ajax, og skrev sommeren 2020 femårskontrakt med Lille.
  Arsenal enig med City
  Mikel Arteta og Arsenal har siden januar hatt kikkerten rettet mot en pålitelig målscorer, og virker nå endelig å ha fått sin mann.

  Gabriel Jesus har siden 2017 bokført 58 scoringer på 159 Premier League-kamper for Manchester City, og har i denne perioden bidratt til hele fire Premier League-titler, og en haug av nasjonale cuptitler. Etter ankomst fra Erling Braut Haaland og Julian Alvarez ser det imidlertid tyngre ut for brasilianeren å få spilletid i City, og alt tyder på at Arsenal blir neste stoppested.
  Klubbene meldes enige om overgangssum pålydende £45 millioner, og Arsenal ryktes også å nærme seg kjøp av Leeds-ving Raphinha.
  Phillips på vei til City
  Fredag kveld ble det også meldt om enighet mellom Leeds og Manchester City, og alt tyder på at midtbanespiller Kalvin Phillips ender opp hos den regjerende mesteren. 26-åringen har gått gradene i Leeds’ yngre avdelinger, og har de siste sesongene vært gjenstand for atskillig interesse fra storklubber.

  Gjennombruddet kom som defensiv midtbanespiller under ledelse av Marcelo Bielsa, og med 20 landskamper under beltet virker han nå å bli Fernandinhos erstatter hos den himmelblå tittelgrossisten.
  Av andre store nyheter fra England fredag var at Wayne Rooney omsider har fått nok av kaoset i Derby County og at Nottingham Forest har skaffet seg to tunge forsterkninger.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen