More

  Travel Derby-eier

  Etter ni måneder under offentlig administrasjon er Derby County igjen under privat eierskap, og utenfor fare hva gjelder nye minuspoeng.
  Vi meldte allerede for en snau uke siden at tilbudet fra den lokale eiendomsmagnaten David Clowes var godtatt, og fredag ble altså avtalen underskrevet og offentliggjort.
  Clowes som er, og alltid vært, Rams-fan har planene klare for gjenoppbyggingen av storklubben som i vår forsvant ned på nivå 3.
  Og han har fansen med seg.
  -Dette er vår klubb, ikke min. Vi vil kommunisere tett med fansen, noe jeg synes var mangelvare under de tidligere eierne. Første bud blir å sette sammen en spillerstall og et støtteapparat som kan stabilisere oss også sportslig, og vi har dårlig tid. Vi skal imidlertid lytte til alle som har inngående kunnskap i klubben, og sammen skal vi nå være mål, sier Clowes til lokal presse.
  Liam Rosenior ble gitt managerjobben midlertidig da Wayne Rooney takket for seg, men alt tyder på at den tidligere assistenten får det permanente ansvaret. Ryktene sier også at Rosenior allerede er i full gang med å finne spillere som vil ikle seg Rams-drakten kommende sesong. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen