More

  Tour de France etappe 20

  Det kom som ventet en vinner fra bruddet på fredagens etappe og Matej Mohoric fikk akkurat kastet seg foran Kasper Asgreen på målstreken.

  Lørdag er det duket for den nest siste etappen i årets Tour de France og det er en herlig løype vi har foran oss. Starten går i Belfry og vi skal over hele syv klatringer før det er målgang i Le Markstein 133,5 kilometer senere. På veien venter:

  • Ballon d’Alsace (11,5 km på 5.2%)
  • Col de la Croix des Moinats (5,2 km på 7%)
  • Col de Grosse-Pierre (3,2 km på 8%)
  • Col des Feignes (5,1 km på 2.5%)
  • Col de la Schlucht (4,3 km på 5.4%)
  • Petit Ballon (9,3 km på 8.1%)
  • Col du Platzerwasel (7,1 km på 8.3%)
  Tour De France Etappe 20 Tour De France 2023 Profiel Etappe 20 Tour De France Etappe 20
  Tour De France Etappe 20 3

  Tour de France etappe 20 – favorittene

  Dette kunne blitt en herlig siste duell mellom Jonas Vingegaard og Tadej Pogacar, men dessverre er sammendraget i realiteten allerede avgjort. Etter å ha vært helt jevnt hele Tour’en kollapset Pogacar på to etapper tidligere i uken og starter morgendagens etappe over 7,5 minutt bak i sammendraget. Duellantene er naturligvis også de klare favorittene i morgen og Norsk Tipping har satt dansken fra Jumbo-Visma til 2,60 i odds og sloveneren fra UAE Team Emirates til 5,50 i odds.

  Tour De France Etappe 20
  Tour De France Etappe 20 4

  Tour de France etappe 20 – luringene

  To klare høydepunkt i morgen blir hvem som tar 3. plassen i sammendraget samt hvem som vinner klatretrøyen. I førstnevnte konkurranse leder Adam Yates an, men Carlos Rodriguez, Simon Yates og Pelle Bilbao ligger alle innenfor to minutter bak. Med tanke på Pogacar kollaps sist kan det fort hende Adam Yates får lov til å få til litt i morgen og briten fås til 34,00 i vinnerodds hos Norsk Tipping. Når det gjelder klatretrøyen leder Giulio Ciccone med 88 poeng, men Felix Gall er kun seks poeng bak. Regn med at begge vil være ekstremt offensive i poengjakten i morgen!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen