More

  Tour de France 2023 etappe 6

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Vi fikk rett i at vinneren ville komme fra et brudd på den femte etappen, men dessverre var ikke vinneren ett av langskuddene vi forsøkte spill på. Fjellene står igjen på torsdagens program og denne gangen har vi i tillegg avslutning i oppoverbakke.

  Etappen fra Tarbes til Cauterets-Cambasque er på 145 kilometer og det er noen skikkelig Tour de France-klassiskere som står på programmet. Etter en rolig innledning opp Côte de Capvern-les-Bains venter Col d’aspin. Deretter kommer Col du Tourmalet som er en av de mest ikoniske klatringene som benyttes i Tour de France. Avslutningen opp til Cauterets-Cambasque er ikke av det tøffeste slaget, men vi tror det er sammenlagtfavorittene som vil gjøre opp om etappeseieren.

  Tour De France 2023 Etappe 6 Tour De France 2023 Profiel Etappe 6 Tour De France 2023 Etappe 6
  Tour De France 2023 Etappe 6 3

  Tour de France 2023 etappe 6 – favorittene

  Jonas Vingegaard knuste Tadej Pogacar på den første klatreetappen og dansken er nå klar favoritt til å vinne både torsdagens klatreetappe samt Tour de France sammenlagt. 2,75 i vinnerodds på Jumbo-Visma-rytteren frister imidlertid ikke veldig. Det gjør heller ikke 5,00 i odds på UAE Team Emirates’ Pogacar etter onsdagens innsats. Jai Hindley gikk til topps onsdag etter å ha vært hele dagen i brudd og starter dermed torsdagens etappe med gul trøye. Den tror vi BORA-hansgrohe er interessert i å forsvare så godt som mulig og i en ikke altfor tøff avslutningen kan det være verdt å forsøke noen kroner på ny seier til 20,00 i odds hos Norsk Tipping. Adam Yates måtte gi fra seg den gule trøyen onsdag, men ligger fortsatt foran lagkamerat Pogacar i sammendraget. Om sistnevnte igjen skulle ha en tung dag kan Yates fort bli UAE Team Emirates’ beste og 35,00 i odds er spennende.

  Tour De France 2023 Etappe 6 1031492941 Tour De France 2023 Etappe 6
  Tour De France 2023 Etappe 6 4

  Tour de France 2023 etappe 6 – luringene

  Vi tror som sagt dette er en etappe for de virkelige klatrerne og har liten tro på at noen fra bruddet vil holde hele veien inn.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen