More

  Tottenham til topps

  Et fantastisk forarbeid av James Maddison endte med scoring av Micky van de Ven, og dermed kan Tottenham ta lørdagsfri på toppen av Premier League-tabellen. Noen enkel vei til seier på besøk hos Luton Town var det imidlertid ikke.

  Les også: Alt om helgens Premier League-runde

  The Hatters rundet et hjørne da de forrige helg slo Everton på Goodison, og med dette tok sin aller første Premier League-seier. Hjemme på Kenilworth Road må fansen imidlertid fortsatt vente på seieren. Det endte med 1-2-tap mot opprykkskollega Burnley i hengekampen i midtuka, før det i dag ble sløst voldsomt med mulighetene mot Tottenham.

  Flere Hattters-spillere må ta skylden for at hjemmelaget endte opp med smultring i dag, men desidert verst var missen fra Elijah Adebayo. Angriperen ble spilt fri på bakerste stolpe, men snublet i ballen da det bare var å bredside den inn i åpent mål.

  Tottenham
  Rødt: Yves Bissouma Filmet Seg Til Rødt Kort, Men Tottenham Vant Likevel

  I stedet var det altså Tottenham som fant veien til nettmaskene, med ti mann på banen. Spurs havnet fortjent i undertall på overtid av førsteomgangen, da Yves Bissouma på klønete vis filmet seg til et andre gule kort. Ange Postecoglou svarte med å ta ut en stadig like sjansesløsende Richarlison, for heller å sette inn stødige Pierre-Emile Højbjerg. Det trekket lønte seg for så vidt, men heller ikke dansken kunne forhindre at Luton kom til flust med gode scoringsmuligheter. Også i dag uten å dra nytte av dem.

  Tottenham er fortsatt ubeseiret, og topper tabellen med 20 poeng fra første 8 kamper. Spurs kan tidligst bli skjøvet ned fra tabelltopp i morgen ettermiddag, når Arsenal og City barker sammen i hovedstaden. Luton står fortsatt med sine fire poeng, og én seier fra første åtte kamper.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen