More

  Tottenham kan miste både Heung-Min og Kane

  Son Heung-Min er ønsket av Real Madrid. Harry Kane regnes som Lewandowskis etterfølger i Bayern. Stakkars Spurs-manager Conte

  Tottenham har gått fra gullkamp til å kjempe for en topp fire-plassering. Tapene for Manchester United og Newcastle har fått selv manager Conte til å vedgå at Spurs ikke er en reell utfordrer til ligatittelen. Nord-London-klubben ligger likevel på tredjeplass i Premier League. 

  Om lagets sviktende formkurve skulle volde Antonio Conte hodebry, er det trolig annet som plager italieneren vel så mye. De regjerende Champions League-mesterne Real Madrid følger nemlig Son Heung-Min tett. 

  Sør-koreaneren har vært en nøkkelspiller for Tottenham i syv sesonger. I 2021/2022 noterte angriperen seg for 23 seriemål. Fasiten siden overgangen fra Leverkusen tilbake i 2015 er totalt 136 fulltreffere. Nå som Conte & Co kjemper om avansement i Champions League, vil det å miste Son Heung-Min være en strek i regningen. 

  Carlo Ancelotti ryktes å være en stor fan av Spurs-stjernen, hvis kontrakt ikke utløper før i 2025. I likhet med spisskollega Harry Kane, kan Heung-Min velge å forlate Tottenham for å ha mulighet til å vinne troféer. Kane har på sin side flørtet åpenlyst med Bayern München.

  Conte kan dermed ha en stor jobb foran seg for å erstatte sine fremste målscorere. Spørsmålet er hvor enkelt man kan finne en like potent duo. Son og Kane har nemlig flere mål totalt enn noen andre parhester i Premier League-historien. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen