More

  Toppserien: Deilig revansj

  Det var store forventninger til dagens storoppgjør mellom Vålerenga og Lillestrøm i Toppserien, men det ble tidlig klart hvordan dette ville ende, da ligaens toppscorer Karina Sævik sendte Vålerenga i føringen allerede i femte spilleminutt. Olaug Tvedten doblet etter en halvtime, før Sævik umiddelbart etter pause gjorde 3-0 med sin syvende scoring for sesongen.

  Toppseriens eneste ubeseirede

  Oslo-jentene har scoret minst tre mål i alle sine kamper denne sesongen, så også i dag. 4-0 kom etter ganske nøyaktig en times spill, ved innbytter Stine Brekken. Lillestrøms første tap denne sesongen var et faktum, og det gjorde lite fra eller til at Amanda Haahr i fjerde overtidsminutt reduserte for gjestende kanarier. Vålerenga er fortsatt ubeseiret, og tok i dag en flott revansj for herrelagets 3-4-tap mot LSK i helgen. Toppscorer Sævik ble etter kamp også tildelt prisen som banens beste:

  Uavgjort i vestkantderbyet

  Toppoppgjør mellom Enga og LSK på østkanten, og det var i kveld også vestkantderby på østkanten. Lyn spiller sine kamper på Grorud, og i dag var det tabellnabo Åsane som tok turen. Mye sto på spill i bunnoppgjøret, og det var Lyn som scoret først – da Anna Aahjem gjorde 1-0 umiddelbart før pause.

  Toppserien: Deilig Revansj Anna Aahjem Toppserien,Vålerenga
  Målscorer: Anna Aahjem Sikret Lyn Et Viktig Poeng I Toppserien I Kveld

  Åsane, som sto med fem tap fra sine første seks, slo imidlertid tilbake. Et viktig poeng tikket inn på konto, da Andrine Mo utliknet etter pause.

  Også i kveldens siste kamp endte det 1-1. Julie Hoff Klæboe sendte Røa i føringen, men Justine Kielland sikret poengdeling med sin første scoring for sesongen.

  Ingen store overraskelser i dag, i alle fall ikke sammenliknet med oddsbomben som smalt i går.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen