More

  Eliteserien: Lillestrøm avgjorde på overtid i 7-målsthriller

  Vanvittig drama i hovedstaden.

  Kommer vi noen gang til å få oppleve en lignende serierunde i Eliteserien igjen? Lørdag spilte Bodø/Glimt og Brann 2-2 i en svært underholdende fotballkamp. Søndagens hovedrunde så blant annet Viking slå HamKam 7-3, og Stabæk vippe regjerende seriemester Molde av pinnen med 3-2 i mesternes egen hule. Mandag var det Vålerenga og Lillestrøm til å levere underholdningsverdi til 10 på børsen.

  I en fantastisk ramme og foran et utsolgt Intility Arena, serverte de to erkefiendene et lokalderby for historiebøkene. Moroa startet allerede etter seks minutter da Daniel Håkans fikk en grei jobb med å ekspedere Seedy Jattas stuss til tidlig ledelse for Vålerenga. Bare ti minutter senere utlignet Lillestrøm etter at Akor Adams og Thomas Lehne Olsen kombinerte fint, og sistnevnte var nådeløs da han fikk muligheten for VIFs mål.

  Gjermund Åsen I Aksjon Mot Vålerenga I Mandagens Drama I Eliteserien.
  Eliteserien: Lillestrøm Avgjorde På Overtid I 7-Målsthriller 2

  Vålerenga skulle likevel gå til pause med 3-1-ledelse etter scoringer av Henrik Bjørdal og Seedy Jatta, men snaut ti minutter før pausepraten, endret kampbildet seg radikalt. VAR-teamet bestemte nemlig seg for at Simen Juklerøds takling var såpass stygg at Vålerenga-spilleren skulle vises ut, og dermed stormet Lillestrøm ut av garderoben etter pausen, med én mann mer. Akor Adams reduserte i andreomgangs første spilleminutt, men hjemmelaget beholdt ledelsen helt inn mot sluttminuttene.

  Da var det Lillestrøm opp og Lillestrøm i mente. Gjermund Åsen utlignet i det 88. minutt med en fin avslutning fra kanten av 16-meteren, og fem minutter på overtid, skulle jammen alle poengene bli med hjem til Åråsen. Akor Adams hadde ingen problemer med å omsette innlegget fra Phillip Slørdahl, og dermed revnet det fullstendig over i borteseksjonen på Intility. Lillestrøm vant til slutt det vanvittige dramaet 4-3, og Vålerengas problemer ble dermed ytterligere forverret. Det var hovedstadslagets tredje strake serietap, mens LSK kunne på svært så dramatisk vis feire sin tredje strake triumf.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen