More

  Arna-Bjørnar fra null til himmels

  Den så vi ikke komme, og det så nok heller ikke oddssetterne som skulle gjøre klart for spill på dagens Toppserie-kamp mellom Arna-Bjørnar og Brann. Arna-Bjørnar er tippet nord- og ned av absolutt alt som kan krype og gå av eksperter før sesong, og frem til i dag har de hatt sine ord i behold. Første seks kamper ga ikke poeng over hodet, og etter forrige helgs 2-3-tap i bunnoppgjøret mot Avaldsnes sto laget med null poeng og 3-14 i målscore.

  41 i odds!

  Troen på at jumboen i kveld kunne få med seg noe som helst fra kampen mot regjerende mester Brann var lik null. I alle fall utenfor Arna-Bjørnar garderobe. Norsk Tippings odds på Brann-seier viste 1.03 før kamp, og hos utenlandske bookier ble man tilbudt 41 ganger pengene for Arna-Bjørnar-seier. Veldig mange var det nok ikke som grep tilbudet, men dette var uansett en deilig bekreftelse på at det ikke lenger bare er å plukke med seg poeng heller i Toppserien.

  Stolt matchvinner

  – Det kunne ikke ha kommet på en bedre dag, og det var ekstra kjekt at det var mot Brann. Det er storesøsteren vår, de vi ser opp til, og de vi ønsker å spille mot. Så vi er stolt, og det er så deilig, sier matchvinner Stine Hovland til BA etter kampen.

  Arna-Bjørnar Fra Null Til Himmels Ida Norstrom Arna-Bjørnar,Toppserien
  Nøkkelduo: Sisteskanse Og Matchvinner Stine Hovland Kunne Smile Fornøyd Etter Kamp

  Arna-Bjørnar er fortsatt sist på Toppserie-tabellen, men selvtilliten spillerne tar med seg fra denne kampen kan snart vise seg gull verdt. Stabæk skal definitivt forberede seg godt før helgens møte i Bærum. Brann skal samtidig opp mot Røa, som allerede har plukket poeng fra både serieleder Vålerenga og tabelltreer LSK denne sesongen.

  Avaldsnes, som slo Arna-Bjørnar i helgen, fortsatt fremgangen i kveld. 1-1 mot den antatte tittelutfordreren Rosenborg lar seg definitivt høre.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen