More

  Toppserien: 10-oddser må prøves

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Vålerenga er fortsatt ubeseiret, og har opparbeidet seg syv poengs luke til nærmeste utfordrer i toppen av Toppserie-tabellen. Oslo-jentene har imidlertid spilt én kamp mer enn forfølgerne, så noe tidlig er det så definitivt å dele ut tittelen. Og det virker å bli kamp til døra også om de andre pallplassene. I andre enden av tabellen er det så definitivt umulig å se noen avgjørelse.

  Les også: Alt om helgens runde i Eliteserien

  Revansjelyst på Romerike

  Vålerenga vant tidlig i mai 4-1 hjemme mot LSK, men forventes å få det tøffere i kommende helgs revansjeoppgjør i LSK-hallen. Kanariene har vunnet sine siste to kamper, og kjenner for alvor lukten av edelt metall. Helgens 2-0-seier borte mot regjerende mester Brann var en utmerket generalprøve, og med seier mot erkerivalen vil LSK være påmeldt i tittelkampen. Og helt usannsynlig med hjemmeseier er det ikke. Vel er Enga fortsatt uten tap, men bare én av siste fire kamper er vunnet. Avspark i LSK-hallen tas allerede kl.19.00 i kveld.

  Tabelltoer Rosenborg håper å kunne knipe poeng på serielederen, men står selv foran tøff utfordring denne helgen. Trønderne besøker nemlig Røa-laget som forrige helg tok poeng fra serielederen. Lagens forrige møte endte med knepen Rosenborg-seier, da Emilie Joramo scoret kampens eneste mål på Koteng Arena.

  Toppserien: 10-Oddser Må Prøves Emilie Joramo Toppserien
  Matchvinner: Emilie Joramo Og Rosenborg Har Fortsatt Ikke Gitt Opp Kampen Om Tittelen I Toppserien

  Arna-Bjørnar har tatt seg over streken, og skal bygge på suksessen i hjemmemøte med Brann. Et Brann-lag de altså slo 2-1 på bortebane i mai.

  Les også: oddstips før OBOS-runden

  Avaldsnes trøbler

  En av forrige helgs Toppserie-kamper med mest på spill, var bunnoppgjøret mellom Avaldsnes og Arna-Bjørnar. Avaldsnes har tatt poeng fra alle topplagene hjemme foran egne fans, og var forhåndsfavoritt før avspark. Riises utvalgte ble imidlertid minst ett nummer for lite. Sigrid Aas var ikke snauere enn at hun dunket inn tre scoringer, da Arna-Bjørnar ikke bare vant 4-2, men også passerte Avaldsnes på tabellen. Denne helgen venter bortekamp mot Lyn, og vertene er selv ikke i sikkerhet. Kun to poeng skiller fra Lyn over streken, og ned til tabelljumboen.

  Siste runde før sommerferien kan fort vise seg å bli betydningsfull for både topp- og bunnstrid.

  Helgens oddstips fra Toppserien:

  Favoritten:

  Lyn – Avaldsnes H

  Odds: 1,42

  I utgangspunktet et åpent bunnoppgjør, men Avaldsnes sliter med skader på noen viktige spillere og Lyn har vunnet sine siste tre hjemme mot denne motstanderen. Snau odds.

  Luringen:

  Arna-Bjørnar – Brann H

  Odds: 10,50

  10, 50 i odds på et Arna-Bjørnar-lag som slo Brann i omvendte er umulig å la stå urørt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen