More

  Tolvte Celtic-tittel på 13 år

  Manager Brendan Rodgers sier at han “aldri tvilte” på seg selv eller Celtics tittelsjanser etter at de onsdag sikret seg sin tolvte ligapokal på de siste 13 sesongene. Ligalederen trengte bare ett poeng mot Kilmarnock for å sikre tittelen, men knuste Ayrshire-laget 5-0 da en tredje strake ligatittel ble vunnet med stil.

  Celtic
  Måljeger: Matthew O’Riley Scoret To I 5-0-Seieren Mot Kilmarnock, Og Endte Opp Som Mestscorende Celtic-Spiller Denne Sesongen

  Rodgers, som kom tilbake til klubben under kontroversielle omstendigheter, har blitt stilt spørsmål ved flere ganger denne sesongen. Celtic-bossen har imidlertid holdt fokus, og lyktes med å holde erkerival Rangers bak seg på tabellen.  

  -Det var mye press på spillerne, men man trenger bare å se på resultatene og prestasjonene for å se hvordan de taklet det,” sa Rodgers til BBC etter onsdagens triumf.

  Celtic-bossen var “aldri i tvil”

  Brendan Rodgers, Celtic
  Tolvte Celtic-Tittel På 13 År 4

  Kritikken mot Rodgers har vært synlig gjennom det meste av sesongen, men hovedpersonen har aldri tvilt på seg selv.

  -Seieren betyr mye for meg. Det var spørsmål om jeg var god nok til å være her, om jeg kunne jeg lede dette laget, og om jeg kunne jeg få dem til å spille fotballen som forventes. Hadde jeg selv vært i tvil ville det blitt et problem, men det har jeg faktisk aldri vært. Jeg er glad selv, men også på spillerne og supporternes vegne, sier Rodgers.

  Prøv Tipsbladet i 4 uker for bare 5 kroner!

  3 x Old Firm

  Adam Idah, Celtic
  Olf Firm: Tidligere Norwich-Angriper Adam Idah Var Av Celtic-Spillerne Som Bidro Til Å Senke Erkerival Rangers

  Med tre Old Firm-seirer denne sesongen har Rodgers og Celtic vunnet 27, og bare tapt 3 av 36 ligakamper.  Dette er Rodgers tredje skotske ligatittel, men i praksis den fjerde. Neil Lennon var den som løftet pokalen i 2019, men Rodgers forlot da klubben –  til fordel for Leicester – med Celtic klart i tet.

  Den nordirske 51-åringen vant også trofé i sin andre sesong som Leicester-manager, da The Foxes for aller første gang gikk helt til topps i FA-cupen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen