More

  To i trøbbel

  Én siste kamp gjenstår av den tredje Premier League-runden, og det er ingen hvemsomhelst som barker sammen i den røde delen av Manchester i kveld. Akkurat nå svinger det imidlertid ikke spesielt mye av verken Manchester United eller Liverpool.
  At problemene stikker dypest i United er uansett hevet over enhver tvil. Seier mot erkerivalen i kveld vil gi et pusterom, men det er langt frem til friskmelding av de røde djevlene.
  Liverpools problemer stikker ikke veldig dypt, men en midlertidig skadekrise og usle to poeng fra første to kamper mot det som – i beste fall – kan kalles to middelhavsfarere gjør kveldens batalje svært viktig.
  Manchester United – Liverpool
  Mandag 22. august, kl. 21.00
  Old Trafford
  Victor Lindelöf er skadet, men ellers kan Ten Hag stille med sine beste. United-manageren kan imidlertid komme til å gjøre forandringer etter forrige ukes fadese mot Brentford. Anthony Martial er tilbake i trening og kan få sjansen på topp. Ten Hags laguttak blir spennende å se, og spenning knytter seg også til hva den protestlystne fansen akter å finne på av sprell. Kun én av siste tolv ligakamper hjemme mot Liverpool er vunnet.
  Crystal Palace stakk kjepper i hjulene da Liverpool mandag kveld aktet å revansjere poengtapet mot Fulham. Darwin Nunez mistet hodet, og soner karantene i neste tre kamper. Jota, Thiago, Matip og Konate er av øvrige som mangler i kveld, men Firmino er klar. Totalt 9-0 over to kamper mot United forrige sesong. Har for første gang siden 2012 sesongåpnet uten seier fra første to kamper. Aldri tidligere har Liverpool åpnet sesongen med tre kamper uten seier.
  Høyest odds (i skrivende stund)
  H: 5,60 Betsson
  U: 4,50 Betsson
  B: 1,72 Coolbet
   

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen