More

  Tirsdagsfest i League One og Two

  Midtukeball er den beste form for ball. En kald og mørk novemberkveld blir lyst opp av herlige kamper fra League One og League Two.

  Vi har knapt å lese ferdig våre eminente referat fra helgens League One runde og League Two runde. Det ble en spesiell helg der Portsmouth sin rekke på 27 kamper uten tap i ligaen tok slutt. Reading tok sin første borteseier på over et år og både Stockport og Mansfield sine rekker i League Two tok slutt. Mansfield med sesongens første tap og Stockport fikk knust håpet om å sette ny rekord i divisjonen med 13 strake seiere.

  Både Portsmouth, Stockport og Mansfield får nye muligheter denne tirsdagskvelden, og vi starter med en kjapp titt på hva som venter oss fra League One.

  League One byr på toppkamp i Oxford

  Oxford United fikk en forferdelig start under deres nye manager Des Buckingham da de tapte 0-2 borte mot Cheltenham i en tam forestilling. Ille ble det også av at Ruben Rodrigues fikk rødt kort i andreomgang og må stå over dagens storkamp. Oxford United som falt ned på tredjeplass i helgen tar her imot de nye ligalederne i League One, Bolton. Ian Evatt sitt mannskap har storspilt den senere tid og toppet en rekke på seks strake seiere ved å slå Exeter hele 7-0. Med tre poeng ned til Oxford United utenfor direkte opprykk er dette en virkelig nøkkelkamp i sesongen. En kamp vi vil holde et ekstra øye til.

  Rundens andre storkamp på nivå tre er Stevenage vs Peterborough. Steve Evans vs Darren Ferguson og lagene som i dag ligger på fjerde og femteplass med bare ett poengs differanse. Peterborough leverte festfotball igjen da de slo Burton 4-0 og står med 9-0 på deres to siste kamper. Noe har løsnet for Peterborough den senere tid. Stevenage imponerer kraftig etter opprykket og ingen har plukket flere poeng på kortere tid etter et opprykk fra League One enn Stevenage. Vi venter hele tiden på knekken men de karrer med seg poeng selv på dager de ikke fortjener det. I helgen var det derimot veldig fortjent da Fleetwood ble slått 3-0. Denne blir det futt i.

  Ellers skal Portsmouth opp på hesten igjen med tøff bortetur til Burton. Vi er spente på om ballongen har sprukket litt eller om de finner tilbake til vinnertaktene raskt. Burton borte er uansett en meget tøff kamp for alle, uansett form. Barnsley og Wycombe møtes til en viktig duell mellom lagene som nå er utenfor play off, mens Blackpool kommer stinne av selvtillitt etter nedsablingen av Portsmouth til sin hjemmekamp mot Northampton.

  I bunnen skal Reading ut i hjemmekamp mot Carlisle og med seier til hjemmelaget her vil de trolig klatre noe på tabellen og jumboplassen de nå innehar. Carlisle fikk nye eiere forrige uke og feiret med et sterkt poeng i helgen, men skal få det tøft her i den formen de er inne i. En skjebnekamp får vi også i Exeter der hjemmelagets manager Gary Caldwell trolig ryker om de ikke slår Shrewsbury i den viktige kampen på nedre halvdel av tabellen.

  Dagens favoritt i League One er uten tvil Wigan hjemme mot Fleetwood der hjemmelaget får 2,10 hos Norsk Tipping. Reading er også et potensielt favoritt-spill mens luringen trolig faller på Lincoln som gjester Cambridge på bortebane til 2,65 i odds.

  Tirsdagens kamper i League One

  • Barnsley – Wycombe
  • Blackpool – Northampton
  • Oxford United – Bolton
  • Burton – Portsmouth
  • Reading – Carlisle
  • Exeter – Shrewsbury
  • Stevenage – Peterborough
  • Bristol Rovers – Leyton Orient
  • Cambridge – Lincoln
  • Charlton – Cheltenham
  • Port Vale – Derby
  • Wigan – Fleetwood

  I League Two kan Stockport sende Salford ut på managerjakt

  Wimbledons Stjernespiss
  Stjernespissen Til Wimbledon Er I Form

  Stockport er favoritter i Manchester-derbyet mot Salford tirsdag kveld. Edgeley Park vil være fulle av forventningsfulle supportere som skal se County slå tilbake igjen etter at rekken på 12 kamper med seiere tok slutt mot Newport i helgen. Storfavoritter er uansett ligalederne mot et Salford som lekker som en sil. Tidvis gode prestasjoner og god fotball blir avløst av forferdelige perioder i kampene som fører til poengtap, så også i helgen da 2-1 ble til 2-4 hjemme mot Milton Keynes. Manager Neil Wood lever farlig med nok et tap her.

  Mansfield ble forbigått av Wrexham da de tapte sin første kamp for sesongen i helgen, men er favoritter igjen når et Tranmere (som har fått opp dampen) kommer på besøk. Wrexham på sin side skal til Harrogate, men med formen de viser for tiden skal det bli tre poeng. Paul Mullin scoret tre i helgens 6-0 seier mot Morecambe. Notts County tapte 2-4 mot Wimbledon til tross for at de hentet opp 0-2. Nå er de tilbake på Meadow Lane og stiller som favoritter mot Crawley.

  Gillingham og Wimbledon ligger like bak play off, og med bare et poeng opp til Accrington (som på sin side møter Swindon hjemme) kan vinneren av oppgjøret i Kent kanskje ta seg opp på play off. Gillingham har vært tidvis skrekkelige etter at Neil Harris fikk sparken og 1-3 borte mot Tranmere i helgen var deres tredje tap på de fire siste. Wimbledon tok sin andre strake seier mot Notts County og spissen Ali Al Hamadi viser strålende form. Dette blir jevnt.

  Vi sikret oss en dobbel i League Two med våre to spill fra Barrow og Crewe. Barrow prøves igjen som en favoritt da de står til 1,92 hjemme mot Walsall hos Norsk Tipping. Ellers er både Stockport, Mansfield, Milton Keynes, Notts County og Wrexham store favoritter på oddsen denne runden. Det gjør de lite spillbare om man ikke bare setter opp en trippel eller firling for å få litt samlet odds. Vi holder oss unna det. Vi gjør som i helgen og gir det andre spillet til Crewe da vi får 2,50 igjen for borteseier mot Sutton United. Det er en liten luring da Sutton absolutt har vist at de kan gi motstanderne kamp hjemme på Knights Community Stadium.

  Tirsdagens kamper i League Two

  • Accrington – Swindon
  • Barrow – Walsall
  • Stockport – Salford
  • Milton Keynes – Grimsby
  • Harrogate – Wrexham
  • Notts County – Crawley
  • Forest Green – Bradford
  • Gillingham – Wimbledon
  • Doncaster – Colchester
  • Mansfield – Tranmere
  • Morecambe – Newport
  • Sutton United – Crewe

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen