More

  League Two: Og der var det slutt for både Stockport og Mansfield

  Seiersekken til Stockport i League Two fikk en brå slutt og for Mansfield kom sesongens første tap langt inne på overtiden.

  Mansfield lå på andreplass etter en strålende start på sesongen. Nigel Clough sitt mannskap hadde ikke tapt en eneste fotballkamp på deres første 17 kamper denne sesongen, før deres omtalte bananskall borte mot Swindon Town i dag. Jake Young tok League Two med storm i sesonginnledningen og virker nå til å ha funnet scoringsformen igjen. Han gav Swindon Town ledelsen i dag før Mansfield slo tilbake like etter pause med Lucas Akins.

  Det så dermed ut til at Mansfield skulle ta sin 18 strake ligakamp uten tap, men to minutter på overtid dukket Young opp igjen og tuppet ballen i mål fra en meter etter et kaos uten sidestykke. Bare se her.

  Med sitt 15 mål for sesongen stoppet det med 17 kamper uten tap for Mansfield og for Swindon kan dette kickstarte det som har vært en tung periode. For Young tok han over toppscorertittelen igjen etter at Macaulay Langstaff lå likt med han på 14 da han scoret i borteoppgjøret mot Wimbledon i dag. Det hjalp ikke hans lag da Wimbledon vant oppgjøret mot Notts County 4-2.

  Stockport County tapte en fotballkamp

  12 strake seiere og tangering av rekorden satt av Luton i 2001/2002-sesongen med 12 strake seiere i League Two. County ville derimot trone alene på topp med seier borte mot Newport, men slik ble det ikke. Bryn Morris sjokkerte gjestene på overtiden av førsteomgang og når Shane McLoughlin gav Newport 2-0 med 20 minutter igjen hastet det for gjestene. Det ble bare med en redusering av Isaac Olaofe og dermed stoppet det med 12 strake seiere. Tabelltoppen får de uansett beholde en stund til.

  Wrexham opp på andre etter hattrick av Super Paul Mullin

  Wrexham tok turen opp på andreplass i dag etter at både Mansfield og Notts County ikke klarte å vinne sine kamper. Det ble en festaften i Wales og hjemmelaget sjokkstartet med 2-0 allerede etter syv minutter mot et Morecambe som fikk en forferdelig avslutning på en forferdelig uke der manageren forlot dem. Jacob Mendy leverte førsteomgangs beste scoring da han fra sin høyrekant leverte denne ved å gi hjemmelaget 3-0 til hvilen.

  Paul Mullin begynner virkelig å finne toppformen etter at han mistet store deler av sesongstarten. I dag noterte han seg for hattrick og tronet det hele med denne perlen av en tredje scoring. Se og nyt denne storscoreren i aksjon.

  Wrexham gikk dermed forbi Mansfield etter dagens resultater. Crewe er nå a-poeng med Mansfield som innehar tredjeplassen etter at de slo Doncaster 3-2 i en særs underholdende kamp. Crewe snudde 0-1 til 2-1 før gjestene igjen utlignet, men to minutter før full tid leverte Crewe et strålende angrep som sikret ny hjemmeseier for det fintspillende mannskapet til Lee Bell.

  Slutt for Neil Wood etter nok et Salford-tap?

  Salford snudde 0-1 til 2-1 hjemme mot Milton Keynes i dagens førsteomgang, men igjen sviktet de totalt når de er i førersetet og endte til slutt opp med å tape 2-4 etter blant annet to scoringer fra Joe Tomlinson. Med dagens tap har de åtte poeng opp til play off og er nærmere Forest Green som befinner seg under streken.

  Tålmodigheten til Class of 92 må snart være over? Aldri før har en manager i Salford holdt ut lengre i en slik dårlig periode som de er inne i denne høsten.

  Resultater og tabell etter dagens runde i League Two

  • Wimbledon 4-2 Notts County
  • Bradford 1-0 Accrington
  • Colchester 1-4 Barrow
  • Crawley 2-1 Harrogate
  • Crewe 3-2 Doncaster
  • Grimsby 1-1 Sutton United
  • Newport 2-1 Stockport County
  • Salford 2-4 Milton Keynes
  • Swindon 2-1 Mansfield
  • Tranmere 3-1 Gillingham
  • Wrexham 6-0 Morecambe
  • Walsall 0-0 Forest Green

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen