More

  Tirsdagens PL-rykter: Streiker seg til City

  Det kan garanteres hektiske siste dager av overgangsvinduet, og tirsdagens PL-rykter er et varsel på hva som er i vente. Det var stille før stormen hva gjelder bekreftede overganger mandag, men den oversikten vil garantert bli hyppig oppdatert de kommende dagene.

  Les også: Galatasaray – Molde: Welcome to Hell

  Tirsdagens PL-rykter:

  Tirsdagens Pl-Rykter, Matheus Nunes
  Tirsdagens Pl-Rykter: Matheus Nunes

  Matheus Nunes

  Manchester City leter en erstatter for langtidsskadede Kevin de Bruyne, og flere navn har blitt nevnt den siste drøye uka. Alt fokus virker imidlertid nå å være rettet mot Wolverhamptons Matheus Nunes. Midtbanespilleren skal allerede være enig med City om personlig kontrakt, og 25-åringen har uten tillatelse valgt å utebli fra de siste Wolves-treningene. Alt tyder på klubbskifte, og overgangssummen antas å ligge på drøyt 60 millioner pund.

  Brennan Johnson

  Tirsdagens Pl-Rykter: Brennan Johnson, Nottingham Forest
  Tirsdagens Pl-Rykter: Brennan Johnson Er En Het Potet I Vinduet

  Nottingham Forest håper å beholde den lokale gullgutten Brennan Johnson, men det kan bli vrient å stå imot budene fra større klubber. Brentford virker å være på vei ut av kampen om angriperens underskrift etter å ha fått nei til bud på 43 millioner pund, men høytflyvende Tottenham skal fortsatt være svært interessert.

  Carlos Baleba

  Tirsdagens Pl-Rykter, Carlos Baleba
  Tirsdagens Pl-Rykter, Carlos Baleba

  Roberto De Zerbi har fortsatt ikke fått på plass noen erstatter for rekordsalget Moises Caicedo, men nå kan han være på vei. Etter uker med rykter skal det nå være enighet med Lille om et kjøp av Carlos Baleba. Den Kamerun-fødte 19-åringen vil koste et sted mellom 23 og 30 millioner pund, og alt tyder på presentasjon i løpet av få dager. Det er bare ett år siden midtbanespilleren gjorde sin debut for Lille i Ligue 1.

  Timothy Castagne

  Tirsdagens Pl-Rykter, Timothy Castagne Blir Fulham-Spiller
  Tirsdagens Pl-Rykter: Timothy Castagne Er Tilbake I Premier League

  Fulham står klare til å presentere Timothy Castagne som ny høyreback på Craven Cottage. Den belgiske landslagsspilleren hentes fra Leicester for antatt overgangssum 13 millioner pund. -Vi har flere alternativer på venstresiden, men trenger en høyreback. Avtalen er ikke 100 % i orden, men det nærmer seg. Timothy er en spiller jeg har ønsket meg lenge, sier Fulham-manager Marco Silva til engelsk presse. *Og vi rakk ikke engang fullføre tirsdagens PL-rykter før avtalen nå er bekreftet.

  Romelu Lukaku

  Tirsdagens Pl-Rykter: Romelu Lukaku
  Tirsdagens Pl-Rykter Romelu Lukaku

  Chelsea er i desperat behov av en målscorende spiss, men å bruke Romelu Lukaku virker aldri å ha vært aktuelt. Lukaku har i stedet trent med juniorlaget, samtidig som Chelsea-ledelsen har forsøkt å få ham av lønnsbudsjettet. Nå virker angriperen på god vei til Roma, og nytt samarbeid med Jose Mourinho. Den italienske hovedstadsklubben skal ha kommet til enighet om sesonglangt lån.

  Pierre-Emile Højbjerg

  Tirsdagens Pl-Rykter: Pierre-Emiie Højbjerg
  Tirsdagens Pl-Rykter: Pierre-Emilie Højbjerg

  Atter en danske kan være på vei til Manchester United. Christian Eriksen og Rasmus Højlund er allerede innlosjert, og nå sies også Pierre-Emile Højbjerg på vei inn. Tottenhams defensive midtbanespiller har bare fått 45 minutter med Premier League-fotball i sesonginnledningen.

  Trevoh Chalobah

  Tirsdagens Pl-Rykter: Trevoh Chalobah
  Tirsdagens Pl-Rykter: Trevoh Chalobah

  Chelsea rydder i rekkene, og Trevoh Chalobah er av dem på vei ut. Bayern München ønsker Chalobah som erstatter for Benjamin Pavard, som er høyt på ønskelista i blant annet Inter.

  Folarin Balogun

  Tirsdagens Pl-Rykter, Folarin Balogun
  Tirsdagens Pl-Rykter, Folarin Balogun

  Det har lenge stått klart at Arsenal ønsker å selge Folarin Balogun, og atskillige klubber har forhørt seg. Nå virker alt klart for en overgang til Monaco, og legesjekk antas å bli gjort i Ligue 1-klubben i ettermiddag.

  Mo Salah

  Tirsdagens Pl-Rykter, Mo Salah
  Tirsdagens Pl-Rykter, Mo Salah

  Ryktene om at Mo Salah er på vei til godt betalt ørkenfotball nekter å slippe tak, selv om Jürgen Klopp ved flere anledninger har uttalt at egypteren ikke er til salgs. En Saudi-klubb sies å ha tilbudt 125 millioner pund, og Joao Felix er allerede lansert som en mulig Salah-erstatter på Anfield. Også Joe Gomez sies å være ønsket i Saudi, men Liverpool kan ikke tillate seg å slippe noen defensive spillere slik ståa er med skader og karantene på Anfield nå.

  Dean Henderson

  Tirsdagens Pl-Rykter: Dean Henderson
  Tirsdagens Pl-Rykter: Dean Henderson

  At Dean Henderson ikke har noen fremtid i Manchester United har lenge vært klart, og det har bare vært et spørsmål om hvilken klubb som skulle sikre seg sisteskansens underskrift. Alt tyder nå på at Crystal Palace blir Hendersons neste arbeidsgiver. Overgangssummen opplyses å ende på 20 millioner pund. Den tyrkiske 25-åringen Altay Bayindir virker å bli Uniteds neste reservekeeper.

  Marc Cucurella

  Tirsdagens Pl-Rykter: Marc Cucurella
  Tirsdagens Pl-Rykter: Marc Cucurella

  Chelsea har kastet bort flust med penger i de siste overgangsvinduene, og kjøpet av Marc Cucurella for 55 millioner pund fra Brighton tilhører de klart verste bomkjøpene. Brighton-ledelsen feirer fortsatt salget, mens Chelsea nå står klare til å låne bort spilleren til Manchester United – som trenger en erstatter for skadede Luke Shaw.

  Wilfred Ndidi

  Tirsdagens Pl-Rykter: Wilfred Ndidi
  Tirsdagens Pl-Rykter: Wilfred Ndidi

  Leicester står med full pott og topper Championship-tabellen etter fire ligarunder. Fortsatt er man imidlertid ikke ferdig med rydding av stall. Timothy Castagne er som nevnt på vei til Fulham, mens også Wilfred Ndidi virker på vei ut. Nottingham Forest står klare til å betale for den 26-årige midtbanespillerens signatur.

  Emile Smith Rowe

  Tirsdagens Pl-Rykter: Emile Smith Rowe
  Tirsdagens Pl-Rykter: Emile Smith Rowe

  Det har etter hvert blitt snaut med spilletid for Emile Smith Rowe i Arsenal, og 23-åringen er på et punkt i karrieren hvor han helst ikke bør være permanent benkesliter. Chelsea meldes interessert, men om dette er riktig klubb å gå til for mer spilletid gjenstår å se.

  Tegn et abonnement på Norges eneste sport- og spillavis, og få alt du trenger av odds- og analyser tilsendt hver fredag morgen. Det kan lønne seg!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen