More

  Galatasaray – Molde: Welcome to Hell

  GALATASARAY – MOLDE: Molde har alt å spille for når “Helvete” venter dem i Istanbul.

  Galatasaray – Molde

  Molde har en voldsom oppgave foran seg, når de i kveld skal forsøke å ta seg til gruppespillet i Champions League, og bli det første norske laget til å gjøre det på 16 år. Galatasaray er blant Europas mest fryktede hjemmelag, og helt siden Manchester United ble ønsket velkommen av Gala-fansen med slagordet “Welcome to Hell” for 30 år siden, har det vært tyrkernes mantra i europeiske hjemmekamper siden.

  LES OGSÅ: Seks snakkiser fra fotball-helgen i Europa

  Spillemessig var Molde fullt på høyde og vel så det, i det første møtet med Galatsarary for en snau uke siden. Martin Ellingsen stanget hjemmelaget i ledelsen etter bare åtte minutter, og kunne fort doblet ledelsen. De tyrkiske mesterne slo imidlertid knallhardt tilbake, og utnyttet grove forsvarsfeil av Molde på brutalt vis. Kristoffer Haugen utlignet tyrkernes ledelse tidlig i andreomgang, men tre minutter på overtid, ble Fredrik Midtsjø, den tidligere RBK-profilen av alle, den store helten for gjestene da han enkelt kunne spasere inn 3-2 og triumf for Gala.

  Galatasaray - Molde
  Den Fryktede Galatasaray-Fansen Venter Molde I Kveld.

  Erfaring fra Galatasaray

  Dermed har Molde et fjell å bestige i heksegryta i Istanbul i kveld. En som er godt kjent med hva som venter, er Martin Linnes. Forsvarsprofilen tilbrakte karrieren i nettopp Galatasaray mellom 2015 og 2021. 31-åringen misset forrige ukes oppgjør med skade, men er aktuell for retur her, men det er ennå usikkert.

  – Heldigvis har jeg litt erfaring med atmosfæren og fansen her. Ikke alle har det. Vi viste i forrige uke at vi har noe her å gjøre. Gjør vi ting riktig, har vi en sjanse, mener Linnes før kveldens returmøte i Tyrkia.

  Galatasaray - Molde
  Martin Linnes Har Tilbrakt Nærmere Seks Sesonger I Galatasaray Og Vet Hva Som Venter.

  Molde fikk spillefri i helgen for å kunne forberede seg best mulig til kveldens skjebnekamp, og Galatasaray fikk den samme luksusen av det tyrkiske fotballforbundet. Galatasaray står med fire poeng etter de to første kampene i den tyrkiske ligaen denne sesongen. Nyervervelsen Mauro Icardi har allerede rukket å markere sin ankomst, og er mannen fremfor noen Molde må stoppe i kveld.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 1,58
  • U 4,20
  • B 5,20

  Tipset

  • H (-1)
  • Odds: 2,55

  Molde har alt å vinne, ettersom de allerede er sikret Europa League-billett. Det er ikke godt nok for kravstore tyrkere, og vi tror de tar relativt greit av seg moldenserne i kveld, og vinner med minst et par mål.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen