More

  TIPSBLADET I VÅRFORM

  Vi byr på så mye godt stoff som vi får plass til hver uke her i Tipsbladet, men til syvende og sist så er det spillforslagene våre som skal være hovedgrunnen til at våre trofaste lesere fortsetter å bruke oss. Det er dermed svært gledelig når vi igjen kan melde om en superuke for tipsene våre.
  Vil du også dra nytte av Norges Beste Oddstips, i landets eneste sport- og spillavis? Da kan vi glede deg meg at du nå får den første måneden for bare 5.- Ja, fem kroner!Bruk kampanjekode FEMMER så får du hver tirsdag tilsendt avis med oddstips og analyser i alle de store ligaene i Europa.
  Forrige uke startet godt allerede onsdag da travekspert Per satt dagens dobbel på én rekke og fikk en utbetaling på 8 910 kroner! De investerer han igjen denne uken og hans store spillobjekt avsløres på side 52 i dagens avis.
  Undertegnede har ansvar for Tipsfondet og der endte forrige uke med et netto overskudd på fantastiske 14 161 kroner! Det betyr samtidig at vi totalt i 2022 har levert et overskudd på oddstipsene våre på 26 336 kroner! Med tanke på at vi så vidt har kommet inn i mai kan man trygt si at de som har valgt å bruke 225 kroner i måneden på et digitalt abonnement, eller 295 kroner på den totale varianten, har fått enorm valuta for pengene sine. Totalt siden 1. januar 2020 har Tipsfondet gledet leserne med et pluss i regnskapet på 86 395 kroner. Det er fine ekstrainntekter å ta med seg på en fin hobby når renteutgiftene og strømprisene ellers stiger til uvante høyder!
  Ukens oddsforslag finner du på side 50-51, men vi har også mye annet godt stoff å by på i ukens avis. Returoppgjør i alle tre europacupene har tidlig fokus før vi går inn i sluttspurten i alle de europeiske ligaene. I Norge har vi imidlertid så vidt kommet i gang og vår ekspert på norsk fotball Axel byr denne gangen på debuten på en ny serie. Ukens breddekamp denne gangen er mellom Kjelsås og Hødd og hver uke gjennom hele sommeren skal Axel by på en ny kamp hentet fra våre lavere divisjoner. Hvis du har et godt tips på å dekke din lokale klubb er det bare å sende oss en mail på redaksjonen@tipsbladet.no så skal vi se hva vi får til!
  God tipsuke!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen