More

  TIPS weekend er tilbake!

  I 2020 valgte vi i Tipsbladet å legge om fra to til én utgivelse i uken. Samtidig oppgraderte vi produktet kraftig, noe som ble tatt godt imot av våre faste lesere. I tiden etter har vi laget oddsprogrammet fast to ganger i uken som et rent digitalt produkt. Nå har Norsk Tipping som kjent lagt ned det trykkede oddsprogrammet, og i den anledning velger vi fra og med denne uken å lansere et nytt produkt som vi kaller for Tipsweekend.
  Dette er en oppgradert utgave av det gamle oddsprogrammet der vi gir deg siste nytt foran helgens kamper og tippekuponger.
  Første utgave av  Tips Weekend kan du lese GRATIS her
  I Tipsweekend vil du alltid få servert:
  * Helgens beste spill på Oddsen
  * Utgangsrekke, sikre, halvgarderinger og systemoppsett til helgens tippekuponger
  * Helsideomtaler av helgens største kamper rundt om i Europa
  * Siste nytt på alle kamper i Norge og England
  * Én side pr. liga hvor det kommer stats, odds, tippetegn og tippetips fra våre eksperter
  * Gjennomgang av lørdagens V75-runde med Lynbanker-forslag
  * Fullt V75-program
  * Egen tabellseksjon
  50 kroner i måneden for abonnenter
  Tips weekend kommer som et rent digitalt produkt. Det er i dagens marked dessverre umulig å tilby avisen i trykt utgave. Det skyldes i all hovedsak distribusjonen, som ikke kan garantere levering av avisen før over helgen. Da er den som kjent av liten verdi for leserne.
  Prisen er satt til 65 kroner for enkeltkjøp via Buyandread og 155 kroner for månedsabonnement. Er du i dag abonnent på enten Tipsbladet på trykk eller Tipsbladet på pdf kan du selv velge om du ønsker å få Tipsweekend. For abonnentene våre koster det 50 kroner i måneden.
  Vi valgte denne løsningen for at leserne våre selv kan velge om de ønsker å benytte seg av tilleggsproduktet vårt eller om de er fornøyde med å få Tipsbladet hver tirsdag. Alternativet hadde vært å økt månedsprisen for alle.
  Tipsbladet reduseres ikke
  Det er også viktig å legge til at dagens Tipsbladet hver tirsdag ikke forandres på noe vis. Alt som har vært i magasinet i 2021 kommer til å fortsette i hele 2022. Det betyr spill og omtaler for alle kamper hele uken, alle tre tippekuponger, full resultat- og tabellservice samt artikler om fotball og andre store sportsevenementer. Tipsweekend er kun et tilleggsprodukt for de som ønsker å få siste nytt og de siste tipsene før helgen. Utsendelse vil alltid være 15.00 hver fredag på samme vis som dagens PDF av Tipsbladet sendes ut.
  To uker gratis test
  Vi feirer denne uken at Tipsbladet har eksistert i 75 år og jubileet feires ved at de to første utgavene av Tipsweekend vil bli sendt ut helt gratis til alle våre lesere. Dermed kan man selv gjøre seg kjent med det nye produktet og se om det er noe man ønsker å ha videre. Alle abonnenter vil få en egen kode de kan benytte ved bestilling slik at månedsprisen for dem blir 50 kroner kontra 155 kroner for de som ikke i dag er brukere av Tipsbladet.
  Aller første nummer av Tips Weekend kan du LESE GRATIS HER

  Og ja, før vi glemmer det: Full pott på tirsdagens TravTips!
  Full Tipspakke til lørdagens V75-omgang kjøper du på trotting.no 

  God fornøyelse, og god helg!
  Tips-redaksjonen

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen