More

  Tidenes verste

  Premier League-lagene har for vane å stille med svært reduserte mannskap i den engelske ligacupen, men likevel avansere fra de innledende rundene.  Når Championship-klubbene prøver seg på det samme blir det straks tyngre.

  Ti Championship-klubber var denne uken i aksjon mot lag fra lavere divisjoner, og samtlige (!) ble eliminert!

  Millwall røk mot Cambridge etter å ha startet kampen med flerfoldige reservelagsspillere, før de også ble redusert til ti mann da George Honeyman så rødt med halvtimen igjen å spille.

  Wigan byttet like gjerne hele elleveren, og fikk betale da League One-klubben Fleetwood scoret kampens eneste mål – gjennom sin eneste avslutning på mål.

  Cardiff byttet ti av elleve fra sin forrige ligakamp, og ble filleristet av Portsmouth som vant 3-0. Blackpool, Hull City, Swansea og Reading var også av de som byttet brorparten av sine spillere, bare for å se avansementet gå til motstand fra lavere divisjoner.

  Tidenes Verste Portsmouth 1
  Tidenes Verste 3

  Av de flaueste prestasjonene var uansett Swanseas innsats mot Oxford. Svanene stilte med syv som ikke spilte forrige ligakamp, og ledet da også 2-0. Problemet var at Oxford, som selv hadde gjort åtte (!) forandringer fra sin forrige ligakamp, snudde til seier.

  Luton-manager Nathan Jones mener uansett hans egen klubb leverte den ubetinget verste prestasjonen, da de ble eliminert av League Two-klubben Newport.
  -Publikum har nettopp fått se tidenes aller verste prestasjon av Luton Town, var kommentaren fra Jones etter nederlaget.

  Championship-klubbene som er ute av dansen etter 2.runde fremstår som skuffet, men mest trolig sitter ikke sinnet lenge i. De vet alle at de uansett har veldig små muligheter til å gå hele veien til Wembley, når Premier League-klubbene stiller med stadig sterkere lag etter hvert som rundene går.

  Bedre da for lag på nivå 2 å fokusere på ligaspillet, hvor jo de fleste av dem har kikkerten rettet mot plassering i topp 6.

  Trekningen for 2.runde:
  13 Premier League-klubber kommer inn i denne runden, mens de syv øvrige venter til 3.runde før de gjør sin entré

  Stevenage – Peterborough
  Norwich – Bournemouth
  Newport – Portsmouth
  Oxford – Crystal Palace
  Watford – MK Dons
  Colchester – Brentford
  Wycombe – Bristol City
  Walsall – Charlton
  Crawley – Fulham
  Cambridge – Southampton
  Gillingham – Exeter
  Forest Green – Brighton
  Bolton – Aston Villa
  Derby – WBA
  Wolves – Preston
  Leeds – Barnsley
  Fleetwood – Everton
  Sheff Wed – Rochdale
  Tranmere – Newcastle
  Rotherham – Morecambe
  Barrow – Lincoln
  Stockport – Leicester
  Bradford – Blackburn
  Grimsby – Nottingham Forest
  Shrewsbury – Burnley

  Tidenes Verste Cup
  Tidenes Verste 4

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen