More

  The Championship: Toppkamp innleder helgen

  Sjelden tid til hvile på nivå 2 i England. Det gjøres nå klar for en tredje Championship-runde på én uke, og det er fortsatt alt å spille for. Kanskje da med unntak av første- og sisteplass på tabellen. Leicester utøkte i midtuken ytterligere luka i tet, og har nå spinnville 14 poeng ned til nærmeste lag utenfor direkte opprykksplass. I andre enden av tabellen virker det samtidig ferdigspilt for Rotherham. The Millers har bare vunnet 3 av sesongens første 31 ligakamper, og absolutt alt tyder på retur til League One.

  Play off i sikte

  The Championship
  Championship-Runden: Mikey Johnston Bidro Med Scoring Da Wba I Midtuken Slo Cardiff

  Halvparten av lagene i divisjonen har fortsatt siktet innstilt på opprykk, og West Bromwich er av dem som er i best posisjon. Carlos Corberans utvalgte er nummer 5, med fire poengs luke til en skokk av utfordrere til topp 6.plassering. Og det er hjemme på The Hawthorns brorparten av poengene plukkes. Bare Leeds og Leicester har tatt flere poeng på hjemmebane, og siden starten av september er det bare nettopp Leicester som har fått med seg full pott fra West Broms hjemmebane.

  Over 100 sider med rykende ferske Tips ligger klart. Bestill i dag, og få umiddelbar tilgang. Prøv oss i 4 uker for bare 5 kroner!

  Ny rekke må bygges

  I en innholdsrik midtukerunde, var den største overraskelsen at Southampton omsider måtte gi tapt. Hele 25 strake kamper gikk The Saints uten tap, og når man først tapte – så gikk det skikkelig galt.

  The Championship
  Championship-Runden: Adam Armstrong Og Southampton Må Revansjere Seg Etter Midtuketapet På Besøk Hos Bristol City

  Allerede etter en snau halvtime var man under med 0-3 på besøk hos Bristol City, og Adam Armstrongs trøstemål kom ikke før i femte overtidsminutt. Varsellampene lyste allerede lørdag, da man ved pause var under 0-2 mot Huddersfield. Det ordnet seg mot Huddersfield, men gikk galt på Ashton Gate.

  Og det blir ikke nødvendigvis bare enkelt å stable en ny rekke for The Saints, når det i kveld venter bortekamp mot et West Bromwich-lag som kjemper for å beholde sin plass i play off.

  -Vi er stolte over perioden vi har hatt, og rekken måtte en gang ta slutt. Vi kunne fort vunnet også i kveld, men to misbrukte sjanser helt i starten av kampen ble avgjørende. Den enkleste måten å reagere på – er å starte en ny rekke, sa Saints-boss Russell Martin etter klubbens første nederlag siden september.

  West Bromwich – Southampton

  The Hawthorns, fredag 21.00 på Viaplay
  Odds fra Norsk Tipping: 2,70 – 3,35 – 2,25
  Tips: H
  *WBA er råsterke på eget gress, og Southampton har slitt i sine siste to. Hjemmeoddsen frister mest.

  The Championship
  Championship-Runden: Stuart Armstrong Og The Saints Vant 2-1, Da Lagene Møttes På St. Mary’S I November

  Baklengsmål på overtid for West Bromwich, da det lørdag endte 2-2 på besøk i Ipswich. Tirsdag var det ny kamp, og hjemme mot Cardiff ble det full pott. Albion var aldri opp mot sitt beste, men scoringer av Mikey Johnston og Andreas Weimann sørget for at det for første gang siden 1975 er tatt full pott i begge sesongens kamper mot waliserne. Styrkes i kveld av at Semi Ajayi og Grady Diangana er tilbake fra landslagsoppdrag. Daryl Dike, og trolig også Kyle Bartley, mister kveldens kamp grunnet skade.

  Så stoppet omsider Southamptons ubeseirede rekke. Etter 25 strake uten nederlag i alle turneringer, måtte man på besøk hos Bristol City gi tapt. Russell Martins utvalgte var under med 0-3, før Adam Armstrong på straffespark i femte overtidsminutt besørget trøstemålet. Mistet da samtidig 2. plassen på Championship-tabellen til Leeds. Che Adams, Stuart Armstrong, Ryan Fraser og Sekou Mara forventes alle tilbake fra start, men Flynn Downes er usikker også i kveld.

  Championship-runden

  Championship-Runden
  Championship-Runden: Leeds-Fansen Håper Å Se Eget Lag Forsvare 2.Plassen, Når De Lørdag Besøker Hjemmesterke Plymouth Argyle På Home Park

  Fredag:

  West Brom – Southampton        

  Lørdag:

  Plymouth – Leeds          

  Birmingham – Sunderland         

  Bristol City – QPR           

  Huddersfield – Hull        

  Leicester – Middlesbrough         

  Millwall – Sheffield Wed nesday

  Norwich – Cardiff           

  Preston – Blackburn      

  Rotherham – Watford   

  Stoke – Coventry            

  Swansea – Ipswich         

  Tirsdag:

  Cardiff – Blackburn        

  Ipswich – Rotherham    

  Plymouth – West Brom 

  Southampton – Hull      

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen