More

  The Championship: Sjeldent Ipswich-tap

  Scoring i samtlige av dagens elleve Championship-kamper, og Coventry var av lagene som imponerte. Da sammen med WBA som brøt en lang og imponerende Ipswich-rekke. Coventry, forrige sesongs play off-finalist, har fått en fryktelig tung sesonginnledning, men i dag kunne manager Mark Robins trekke et lettelsens sukk.

  -Jeg har sagt det ville snu, og i dag viste vi samhold, aggresjon og viljen. Vi har en flott spillerstall, og i dag beviste vi det, sa Sky Blues-bossen etter 3-0-seier på besøk hos Millwall.

  Dette var første Coventry-seier på syv kamper, og fortsatt har Robins og hans menn bare fire lag bak seg på tabellen. Av de fire nederste var det ingen som vant, mens Rotherham og Huddersfield tok hvert sitt poeng. Sheffield Wednesday tok ledelsen, men måtte til slutt gi tapt da Wayne Rooney vant sin første kamp som Birmingham-manager. QPR røk 0-1 mot Norwich, mens Huddersfield tok det ene poenget hjemme mot Southampton, etter sen utlikning av Ben Jackson.

  Vardy-dobbel

  Leicester sto med strake tap før dagens hjemmekamp mot Watford, men to scoringer fra Jamie Vardy sørget for at The Foxes økte ledelsen i tet. Det var målløst frem til kvarteret gjensto, og Vardy hadde nettopp misbrukt en kjempesjanse før han var på rett sted til rett tid og gjorde 1-0. På overtid ble Vardy stoppet på ureglementert vis i Watfords boks av Daniel Bachmann, og straffesparket satte veteranen selv i mål. Bachmann ble selv belønnet med sitt andre gule kort, og varmt vann i dusjen.

  Middlesbrough slo Leicester i siste kamp før landslagspausen, men fikk smake egen medisin i dag. Liam Manning debuterte som vikarierende Bristol City-manager etter sparkingen av Nigel Pearson, og Manning lyktes på første forsøk. Middlesbrough hadde mest ball, men Bristol City vant fortjent nok.

  Første bortetap på 17 kamper for Ipswich

  Sam Morsy, Ipswich
  Kom Til Kort: Wba Ble For Sterke For Sam Morsy Og Ipswich

  Nyopprykkede Ipswich har hatt en fantastisk sesonginnledning, med 12 seirer og bare ett tap fra første 16 kamper. Som varslet i dagens forhåndstips fra The Championship ville man uansett få problemer i dagens besøk på The Hawthorns. West Bromwich Albion er sterke på eget gress – og svært vanskelige å score mål mot – spesielt på The Hawthorns. I dag leverte de ny smultring – i nittende hjemmekamp siden november forrige sesong – og for femte gang på seks kamper denne sesongen. WBA ble også første lag uten baklengsmål mot Ipswich denne sesongen.

  Darnell Furlong gjorde 1-0 til WBA etter bare fem minutter, før de var raskt ute av blokkene også etter pause. To minutter av andreomgangen var spilt da Grady Diangana doblet ledelsen, og dette viste seg etter hvert å bli kampens siste mål. Ipswich – som før i kveld sto med 17 strake uten tap på bortebane – er fortsatt nummer 2 på tabellen, mens The Baggies nå er inne i topp 6.

  Championship-resultatene:

  Rotherham – Leeds 1-1

  Birmingham – Sheffield Wed 2-1

  Bristol City – Middlesbrough 3-2

  Huddersfield – Southampton 1-1

  Leicester – Watford 2-0

  Millwall – Coventry 0-3

  Norwich – QPR 1-0

  Plymouth – Sunderland 2-0

  Preston – Cardiff 1-2

  Stoke – Blackburn 0-3

  Swansea – Hull 2-2

  West Brom – Ipswich 2-0

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen