More

  Millers-poeng mot Leeds

  Klart favorittstempel fordel høytflyvende Leeds, da de i kveld besøkte bunnlaget Rotherham på New York Stadium. Og helt etter oppskriften gikk det bare seks minutter før Crysencio Summerville sendte gjestene i føringen. Gjestene dominerte stort, og hadde atskillige muligheter til å doble ledelsen, men det virket å ebbe ut med 1-0-leddelse til pause. Den gang ei. På overtid i førsteomgang var det i stedet hjemmelaget som fant veien til nettmaskene, da Hakeem Odoffin pirket inn utlikningen etter særs sløvt forsvarsspill av Daniel Farkes menn.

  Illan Meslier, Leeds
  I Aksjon: Leeds Var Best Og Vant Skuddstatistikken Med God Favør, Men Også Leeds-Keeper Illan Meslier Hadde Ting Å Gjøre

  Les også: Alt om Premier League-runden

  Leeds sløste med mulighetene

  Andreomgangen fortsatte der førsteomgangen slapp. Gjestene hadde ball, broderte og lette etter åpninger. Uten å lykkes. Farke kastet inn alt sitt offensive skyts, i form av Bamford og Gnonto, men uten tellende resultater. Rotherham var dessuten farlig frempå gjennom noen veldig gode kontringer, og Fred Onyedinma var av dem som nær hadde lyktes å sende Millers-fansen til himmels.

  Fem tilleggsminutter forble resultatløse, og vikarierende Rotherham-manager Wayne Carlisle har naturligvis all mulig grunn til å være fornøyd med debuten. Bamford & Co hadde håpet å ta nytt langt steg mot tetduoen, men maks ett poeng blir altså hentet inn.

  Helgens Championship-runde:

  Rotherham – Leeds 1-1

  Birmingham – Sheffield Wed

  Bristol City – Middlesbrough

  Huddersfield – Southampton

  Leicester – Watford

  Millwall – Coventry

  Norwich – QPR

  Plymouth – Sunderland

  Preston – Cardiff

  Stoke – Blackburn

  Swansea – Hull

  West Brom – Ipswich

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen