More

  Forlater Manchester United etter 15 år

  Reading plukker opp den talentfulle Charlie Savage, som forlater Manchester United etter 15 år i klubben.

  Forlater Manchester United etter 15 år

  Reading hentet i helgen 20 år gamle Charlie Savage til League One-klubben. Savage – sønn av Robbie – fulgte fotsporene til sin far og ankom Manchester United allerede som 5-åring. Nå er han på jakt etter fast spilletid, og valget falt på Reading som har tilbudt spilleren en avtale over fire år. United har derimot sikret seg en videresalgsklausul, samt muligheten for å hente han tilbake for akseptert bud hos Reading.

  Reading som har vært i store økonomiske vansker har endelig fått lov å handle spillere igjen, noe som har ført til at også Lewis Wing kunne ta turen til klubben forrige uke.

  Savage har gått alle gradene i akademiet til United, og fikk sin debut for førstelaget i Champions League i 2021 da han fikk de siste minuttene i oppgjøret mot Young Boys – et øyeblikk som fikk hans far til å ta til tårene da han selv kommenterte oppgjøret for BT Sports. Senest denne måneden var han kaptein i andreomgang da Manchester United slo Leeds 2-0 på Ullevaal Stadion, i det som ble hans siste kamp for klubben.

  Savage – som var på lån hos Forest Green – siste halvdel av forrige sesong kom med en følelsesladd avskjedsmelding på twitter da overgangen var i boks.

  Wycombe har gått fra 0 til 8 på kort tid

  Matt Bloomfield
  Matt Bloomfield Tar Fatt På Sitt Første Hele År Etter At Læremesteren Gareth Ainsworth Gikk Til Qpr.

  En annen klubb i League One har virkelig fått fart på overgangene sine. De stod lenge uten en eneste signering, men Matt Bloomfield og hans nye rekrutteringssjef i Wycombe har virkelig stått på de to siste ukene. I dag ble Dale Taylor på lån fra Nottingham Forest bekreftet klar for klubben, og dermed ble han den åttende signeringen. Fra før har blant andre Richard Keogh, Luke Leahy og Harry Boyes ankommet klubben. Kanskje kan Wycombe blande seg inn i topp seks denne sesongen også. For bare to uker siden så det nær sagt høyst usannsynlig ut.

  Status i EFL-klubbene

  Vi har de siste dagene sett nærmere på alle de 72 klubbene i Championship, League One og League Two. Alt om dette kan du lese her.

  Championship

  League One og League Two

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen