More

  Manchester United 2-0 Leeds: Isak (18) med assist

  Ullevaal Stadion: Manchester United 2-0 Leeds, og på midtbanen til United leverte Isak Hansen-Aarøen en solid andreomgang som ble kronet med assist.

  Det var duket for sesongens første treningskamp for Erik ten Hags menn, og fremfor et utsolgt Ullevaal tok de endelig en seier på norsk jord igjen. Et reservepreget lag hadde kommandoen i samtlige 90 minutter, men det var unggutta som ordnet seieren.

  Mason Mount god i debuten

  Mye av fokuset var rettet mot Mason Mount som debuterte for sin nye klubb på Ullevaal. Han leverte gode 45 minutter og var sammen med Amad, Kobbie Mainoo og Hannibal Mejbri de store spillerne de første 45. Sjanser ble det, men verken Mount, Sancho, Amad eller Mejbri lyktes med sine muligheter.

  Laget fra Manchester byttet hele mannskapet i pausen, og blant dem var norske Isak Hansen-Aarøen som har blitt skrytt i skyene fra de rundt laget i flere måneder nå. Han viste noe av det som bor i han da han etter knappe 70 minutter leverte en strøken ball gjennom til Noam Emeran som enkelt satte 1-0. Syv minutter før slutt kom dagens prestasjon da Emeran slo en herlig ball til spisstalentet Joe Hugill som fastsatte sluttresultatet til 2-0.

  Manchester United 2-0 Leeds. 
Isak Hansen-Aarøen Gratulerer Joe Hugill
  Sak Hansen-Aarøen Gratulerer Joe Hugill For 2-0 Scoringen

  Leeds med to nordmenn fra start

  Daniel Farke er nokså fersk i jobben som Leeds-manager, men fant plass til to nordmenn i startoppstillingen. Kristoffer Klaesson voktet buret de første 45 og gjorde en solid jobb, selv om det kunne gått riktig så gale på et mislykket utspill. Leo Hjelde fikk fortjent startplass etter sitt vellykkede utlån i Rotherham denne våren og gjorde sine saker greit de 45 minuttene han fikk. Nå håper Leeds-fansen at ryktene om Hjelde på vei bort ikke er sanne. De vil se han få sjansen.

  Det var ikke mange sjansene Leeds fikk denne ettermiddagen, og med store utskiftninger på begge lag i pausen ble det en typisk treningskamp der minutter i beina alltid er det viktigste – skal man tro spillerintervjuene etter slike kamper.

  Manchester United 2-0 Leeds

  1-0: Noam Emeran

  2-0: Joe Hugill

  Manchester United: Heaton, Wan-Bisakka, Martinez, Varane, Fernandez, Hannibal, Mainoo, Mount, Amad, Sancho, Forson

  Leeds United: Klaesson, Drameh, Mullen, Cooper, Hjelde, Gyabi, Shackleton, Sinisterra, Greenwood, Poveda, Rutter.

  Se målene

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen