More

  Tabelltips League Two: Tidenes tøffeste

  Dette er sesongen der League Two skal få skinne. Sesongen der alle vil følge med. Alle vil ha en mening.

  Aldri har flere øyner vært rettet mot League Two enn denne sesongen. Med hele USA sitt Wrexham og den eldste klubben i ligasystemet Notts County tilbake, er det mer enn nok å snakke om. Deres elleville sesong på nivå fem fikk flere til å kaste et ekstra blikk ned fra Premier League-skjermen, og trolig vil dette skjer oftere og oftere denne sesongen også. Der fjoråret gav outsiderne og de små klubbene som Leyton Orient, Stevenage og Carlisle muligheten til å rykke opp – er det i år en mye tøffere liga som venter lagene i League Two.   

  Satsende storklubber som Stockport, Bradford, Notts County, Wrexham og Gillingham får selskap av satsende klubber som Salford, Grimsby, Mansfield og Doncaster i toppen. Store navn til å være på dette nivået finnes nå i alle disse klubbene og det blir spennende å se hvor mange av våre høyt tippede lag som faktisk takler presset. Alle tips rundt om i verden har Wrexham på topp, men få av dem har tatt med i betraktningen at de er også det laget alle nå ønsker å slå. Fokuset og presset vil være på Wrexham – på samme måte som Stockport County kjente litt på dette forrige sesong.  

  Tabelltips League Two

  Tabelltips League Two
  Tabelltips League Two: Tidenes Tøffeste 2

  Tett, men Stockport tar det

  Stockport blir derimot vårt tips på topp. Denne sommeren vitner om et lag som vet akkurat hva de skal og ikke skal. Signeringer som forsterker et allerede strålende og stabilt mannskap. De to nyopprykkede lagene vil være der oppe, men tittelen gir vi til Stockport County – rett og slett fordi de ser best ut. Bradford og Salford er ventet å ta nye steg, noe som sikkert ville gitt de direkte opprykk de fleste sesonger, bortsett fra denne.

  Og med nye Gillingham tilbake på rett spor vil de og Milton Keynes fort være med i toppkampen om ting klaffer fra start. Så får vi se om Notts County og Wrexham er så gode som vi skal ha det til. Sistnevnte sikret seg i går James McLean og viste med det muskler, igjen. Vi ber dere holde et ekstra øye med Grimsby denne sesongen. De virker til å ha skumle planer.

  Ikke overbevisende

  Fokuset vil i år være på topplagene i League Two, men i bunnen er det 4-5 lag som ikke ser overbevisende ut. Hvordan plasseringen der nede vil se ut er vanskelig å spå, men at Crawley Town sin epoke i The Football League skal fortsette fra neste sesong av ser vi på som mindre sannsynlig akkurat nå. Vi har tidligere snakket fælt om den vanskelige andresesongen og derfor tippet lag som Harrogate, Sutton og Barrow ned i flere år, uten at de har forsvunnet. At de to førstnevnte lever farlig denne sesongen er det derimot ingen tvil om.  

  Vi er uansett klar for det som vil bli en forrykende sesong på nivå fire. En divisjon som vil gi oss drama og spenning hele veien ut.  

  Tabelltips Championship kan ses her

  Tabelltips League One kan ses her

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen