More

  Tabelltips League One: Bolton på topp

  Vi har tippet tabellen i League One. Bolton på topp – og tunge tak for de nye, tror vi.

  Tabelltipset for League One to dager før seriestart ser nokså annerledes ut enn hva det ville sett ut for i mai. Det har vært en ekstrem sommer for flere av lagene – på både godt og vond. For noen har det så absolutt ikke gått etter planen, men for andre har man knapt satt en fot feil. Det gir utsalg i mine utkast fra starten av juni kontra dagens tabelltips.

  Se også: Tabelltips Championship

  Tabelltips League One

  Tabelltips League One
  Tabelltips League One: Bolton På Topp 2

  Bolton og Derby County har derimot jobbet i det stille, og med det tatt de nødvendige stegen som gjør at opprykket sikres på direkten. Bolton vil garantert forsterke seg mer før overgangsvinduet stenger skal vi tro deres manager.  

  For Oxford United, Charlton og Portsmouth er det nye tider og vinden blåser akkurat nå deres vei. At en av de tre kan gjøre seg ferdig med League One fremstår som meget sannsynlig slik sommeren har utviklet seg. Totalforvandlingen er tydelig for alle å se. Blackpool er også den eneste av de nye som vil gjøre seg bemerket i toppen. Kanskje kan returen til Neil Critchley føre dem rett tilbake til The Championship.  

  Wigan og Reading i trøbbel

  Det vil derimot ikke skje for Wigan og Reading. De utenomsportslige og økonomiske problemene som kostet de plassen i Championship har forfulgt de gjennom sommeren. Wigan har fått noenlunde orden på sakene, men vår norske venn skal være fornøyd om hans lag havner midt på tabellen siden de tross alt starter med åtte minuspoeng.

  For Reading sin del handler det nå om å overleve. Minuspoengene kan fort hagle for dem også, transfernekt kan komme og gå, med akkurat nå en pågående konflikt som hindrer signeringene Charlie Savage og Lewis Wing å spille sesongåpningen. Slik situasjonen er nå vil de gå inn i de 46 kampene med en tynn spillerstall som skal få det tøft, til tross for at Andy Carroll kan spille for to av og til.  

  Leyton Orient, Stevenage, Northampton og Carlisle kom opp fra League Two, og førstnevnte ser unektelig sterkest ut før sesongstart. For de tre andre kan det fort bli en sesongen med ryggen mot veggen og hårfine marginer kan avgjøre om det blir en sesong nummer to på dette nivået. Nedrykk på enten Northampton eller Carlisle tror vi det kan bli, men mest troen har vi på Cambridge som har blitt vesentlig svekket siden de reddet plassen i siste serierunde. Fleetwood trøbler også på og utenfor banen, mens et Cheltenham uten Alfie May må si farvel. Og denne gangen tar vi ikke feil. 

  Laget som hadde alt klappet og klart….

  Barnsley-fansen satt skuffet igjen på Wembley da opprykket glapp i siste minutt. Men optimismen for sesongen som ventet var skyhøy. De var i mine øyner en sikker opprykksfavoritt, men plutselig forsvant både manager og spillere. Akkurat nå virker det som om de er blitt satt for mye tilbake til at de igjen kan blande seg inn helt der oppe. Vår lille outsider i år blir derimot Burton. Til tross for flere sesonger i bunnstriden er vi egentlig litt strenge når det kun blir en ellevte plass på tipset. Det kan fort bli bedre.  

  Vi gjør oss klar for en langt åpnere og tettere League One enn hva vi var vitne til i fjor. Forskjellene har blitt visket ut – og det vil gjøre denne sesongen mer uforutsigbar.  

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen