More

  Strømsgodset-seier i Jørgen Isnes-derbyet

  Strømsgodset klart best på Intility Arena i kveld.

  Den tredje Eliteserie-runden ble avsluttet i kveld, da KFUM Oslo tok imot Strømsgodset på Vålerengas hjemmebane, Intility Arena, i påvente av at stadionanlegget på Ekeberg gjøres klart til å bli godkjent som Eliteserie-arena.

  HUSK AT DU KAN PRØVE TIPSBLADET I FIRE UKER FOR KUN FEM KRONER

  Kontrollert 1. omgang

  Dermed var det duket for Jørgen Isnes’ første møte med sin gamle arbeidsgiver etter at han forlot KFUM Oslo til fordel for Strømsgodset før forrige sesong. Isnes skal ha mye av æren for av at Kåffa i dag er å finne i Eliteserien, og stabiliserte Oslo-laget til å bli et topplag i OBOS-ligaen i løpet av sine år i klubben.

  I kveld lot Isnes imidlertid følselsene til side, for laget hans var klart best da Strømsgodset gjestet hovedstaden. Drammenserne tok umiddelbart tak i kampen, og matchen var bare seks minutter gammel da Eirik Ulland Andersen enkelt kunne avslutte et fint Godset-angrep inn i nettet og sendte dermed drammenserne i tidlig ledelse.

  Kåffa slo tilbake

  Ingen av lagene maktet å skape nevneverdig store muligheter utover i omgangen, før Strømsgodset doblet ledelsen like før pause. Herman Stengel fikk plutselig stå helt alene på lengste innlegg etter et tupp-innlegg av Lógi Tómasson, og hadde få problemer med å sette inn 2-0. Det var også pauseresultatet og fortjent ledelse til Jørgen Isnes’ utvalgte. Etter hvilen handlet alt om Strømsgodset i de første minuttene, og gjestene hadde skapt tre glimrende muligheter i løpet av omgangens ti første minutter, dog uten å få uttelling.

  Strømsgodset
  Simen Hestnes Reduserte For Kfum, Her Fra Kampen Mot Skeid I Fjor.

  Dermed åpnet det seg en mulighet for KFUM til å komme tilbake inn i kampen, som grep muligheten med begge hender. Etter en del frem og tilbake inne i Godset sin 16-meter, havnet ballen til slutt hos Simen Hestnes som banket inn reduseringen etter cirka halvspilt andreomgang, og da var det fyr i teltet på Intility.

  Godset avgjorde

  Hjemmelaget presset på for utligningen, uten å sette gjestenes keeper på de helt store prøvene. I stedet var det drammenserne som punkterte oppgjøret, og igjen var det Stengel som var frempå. Midtbanespilleren ble spilt alene igjennom, og etter å ha fått det første forsøket sitt reddet, hadde han ikke muligheter til å brenne returen, som sikkert ble ekspedert i mål. Dermed kunne Strømsgodset innkassere sin andre strake seier, mens KFUM Oslo fremdeles må vente minst én runde til før de kan feire sin aller første triumf i Eliteserien.

  Resultater Eliteserien 3. runde

  • Sarpsborg 08 – Fredrikstad 2-2
  • Viking – Brann 1-1
  • Molde – Kristiansund 2-0
  • Odd – Sandefjord 2-2
  • Rosenborg – HamKam 1-0
  • Tromsø – Haugesund 0-1
  • Lillestrøm – Bodø/Glimt 0-5
  • KFUM Oslo – Strømsgodset

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen