More

  Stjernespiss på vei til Arsenal

  Mikel Arteta og Arsenal sprakk på oppløpet og må igjen stå utenfor Champions League, men et revansjesugent Gunners planlegger å slå hardt tilbake neste sesong.
  Det er forventet flust med handel i overgangsvinduet, og øverst på ønskelista står en målscorer.
  Gabriel Jesus har ingen fremtid i Manchester City etter Erling Braut Halands ankomst, og spissen skal være positiv til et gjensyn med Arteta. Flere klubber skal ha meldt sin interesse for 25-åringen, men Arsenal virker nå å nærme seg en avtale. Ryktene har gått lenge, men nå melder vanligvis så velinformerte The Times at bud pålydende 50 pundmillioner er sendt, og at partene skal nærme seg enighet.
  Den brasilianske spissen har notert seg for 58 Premier League-scoringer på 159 kamper siden ankomst den himmelblå delen av Manchester i 2017.
  Og City-spissen kan snart få følge av en servitør. Torsdag meldes det at Arsenal også er i langt fremskredne forhandlinger med Fabio Vieira. Ingen i portugisisk Prmieira Liga noterte flere assist enn den 22-årige Porto-spilleren forige sesong. 
  Arsenal sesongåpner før de fleste andre, når de fredag 5.august besøker Gunners-legende Patrick Vieira og hans Crystal Palace på Selhurst Park. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen