More

  Status i League Two før kveldens kamper

  Hvordan står det til i League Two før kveldens kamper? Svaret får du her

  Trioen i tet tok alle tre viktige poeng i helgen. Lagene blir jaget av Milton Keynes som akkurat nå er nærmeste utfordrer, men for blant andre Stockport County var matchvinnerscoringen til Paddy Madden på overtiden mot Newport akkurat det de trengte før en spennende innspurt. De har derimot spillefri frem til fredagens lokaloppgjør borte mot Salford før en ny tøff bortekamp venter førstkommende mandag. Svaret på om formen er tilbake eller om direkte opprykk vil glippe kan vi fort ha om en ukes tid.

  Direkte opprykk

  Mansfield slo tilbake etter midtuketapet mot Milton Keynes. En ny hjemmekamp ventet og det endte med 3-2 mot et Swindon som gav de god kamp om poengene. Nigel Clough og hans mannskap topper dermed fortsatt tre poeng fremfor Stockport som har en kamp til gode. Likt med Stockport finner vi Wrexham som snudde 0-1 til 3-1 borte mot Morecambe sine ti menn. Paul Mullin fortsatte scoringsformen fra hattricket i helgen og scoret 2-1 målet før Steven Fletcher sørget for at tredjeplassen beholdes.

  To poeng bak, men med flere kamper spilt enn de tre fremfor ligger Milton Keynes etter at de slo Salford og deres tidligere manager 3-1. Vi skal heller ikke avskrive Crewe helt, men det ble et andre strake tap da Doncaster vant 2-0 på Keepmoat Stadium.

  Play off

  To av lagene som ble nevnt ovenfor vil bekle play off-plassene, men fortsatt er det to ledige plasser. Barrow har femteplassen etter to strake 2-0 seiere hjemme mot Gillingham og Colchester. Den føles trygg ut med tanke på kampene til gode også.

  Kampen om sjetteplass derimot, den er vidåpen. Gillingham har den på lånt tid etter bare et poeng på sine to siste. På samme tid har Wimbledon plukket seks poeng og dermed er de nærmeste konkurrent på like mange poeng som Walsall og Morecambe også. Vi tar også med Crawley og Bradford i kampen om play off, mens vi trolig avskriver Newport og Harrogate Town.

  Bradford har vist fryktinngytende form og knuste Accrington 3-0 på bortebane i deres første kamp uten John Coleman.

  Nedrykk

  Sutton United er nær nedrykk, men et ørlite håp gir vi jumbolaget etter at de reddet 1-1 hjemme mot Grimsby i helgen. Med fem poeng opp og to flere kamper spilt enn lagene over ser det likevel tungt ut. Bedre ser det absolutt for Forest Green som takket være Emmanuel Osadebe og Kyle McAllister sikret seg 2-0 hjemme mot Walsall og deres syvende poeng på fire siste kamper. Dermed er det bare to poeng opp til Colchester over streken, selv om Danny Cowley sine menn har en kamp mindre spilt.

  Farlig lever også fortsatt Grimsby selv om de har fem poeng ned til Forest Green og en kamp til gode. Fire kamper uten tap, inkludert en seier, gir uansett håp om at fiskerne skal få en ny sesong i League Two.

  Tirsdagens kamper i League Two

  • AFC Wimbledon – Gillingham
  • Bradford – Forest Green
  • Colchester – Doncaster
  • Crawley – Notts County
  • Crewe – Sutton United
  • Grimsby – Milton Keynes Dons
  • Newport – Morecambe
  • Swindon – Accrington
  • Tranmere – Mansfield
  • Walsall – Barrow
  • Wrexham – Harrogate Town

  Spilltips

  Vi har plukket ut et par spill fra League Two denne tirsdagskvelden, med odds hentet fra Norsk Tipping. Den som frister mest er uten tvil Crawley hjemme mot Notts County. Laget til Stuart Maynard tapte 0-2 mot Wimbledon i helgen og har tapt seks av sine syv siste kamper. Sesongen er dermed snart over for laget som lenge kjempet om direkte opprykk. 2,45 til Crawley er meget godt betalt

  Crewe til 1,75 hjemme mot Sutton United og Swindon til 1,75 mot Accrington frister også. I tillegg nevner vi bare at Tranmere står til 3,60 hjemme mot Mansfield. Og hjemmeseier der er absolutt ikke umulig. Det er bare noen uker siden Stockport ble sendt hjem med 4-0 i sekken.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen