More

  Mr Accrington Stanley har fått sparken

  Accrington Stanley har i dag sparket manager John Coleman, og dermed er en æra i klubben over.

  John Coleman er synonymt med Accrington Stanley. Ingen har vært lenger i en fotballklubb i EFL enn denne mannen, men i går var det slutt. Klubben bekrefter at 61 åringen og hans assistent gjennom alle år, Jimmy Bell, har fått sparken etter deres 0-4 tap borte mot Wrexham i går.

  Accrington Stanley rykket ned fra League One i fjor, men har vært i siktet rundt play off under årets sesong i League Two til tross for store interne konflikter. Tidligere i vinter meldte vi om deres eier som la klubben ut for salg på twitter samtidig som han slaktet sine trenere til tross for den langvarige innsatsen i klubben.

  Nå er siste rest av tålmodighet over og dermed er en æra over.

  Accrington Stanley sitt nye liv uten Coleman

  For Accrington Stanley-fansen husker knapt hvordan det er å være uten Coleman. Han tok over klubben i 1999 og førte klubben til The Football League i 2006 og stabiliserte Accrington der oppe til tross for de små midlene den lille klubben i den lille byen hadde. Coleman og Bell forsvant videre til Rochdale, men etter et år i Manchester-klubben returnerte de til Accrington Stanley i 2014 og ledet klubben frem til i dag. Totalt har han vært i klubben i over 20 år med perioder på henholdsvis 13 og 9 år.

  I 2018 ledet de klubben overraskende nok til League One, klubbens høyeste posisjon noensinne. Der kjempet de mot overmakten i flere år før det sesongen 2022/23 tok slutt. Den legendariske manageren har vært på lånt tid denne sesongen med alle konfliktene med dagens eier. Kontrakten gikk ut ved sesongslutt og det lå i kortene at den ikke ville bli forlenget. Nå ble det en enda tidligere exit.

  Vi hyller John Coleman for jobben han har gjort. Og det er vi sikre på at fansen også vil gjøre. Til evig tid.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen