More

  Spillerbørs: Norge – Gibraltar

  Norge hadde som ventet full kontroll på Gibraltar og vant til slutt 5-1. Erling Braut Haalands hattrick banet vei for nordmennene i en kamp der Ståle Solbakkens utvalgte sløste enormt med sjansene. Nærmere 50 avslutninger på Gibraltars mål burde gitt langt flere enn de fem fulltrefferne.
  Andreas Hanche-Olsen gjorde en utilgivelig blunder på Gibraltars redusering, og Patrick Berg var en likblek skygge av seg selv på midtbanen. Ellers gjorde samtlige norske spillere en meget godkjent landskamp der Ullevaal-publikummet ble servert en reell sjanse-bonanza.
  Ørjan Nyland 6
  Kunne gjøre lite med baklengsmålet (!). Ellers en rolig dag på jobben. 
  Marcus Holmgren Pedersen 7
  Var stort sett med på det offensive, og lyktes med vekslende hell. Ga aldri opp og var påskrudd hele kvelden.
  Andreas Hanche-Olsen 3
  Enorm blunder på Gibraltars scoring, og mot en såpass svak motstander, er det nok til å bli trukket mange, mange poeng.
  Kristoffer Ajer 6 
  Hadde full kontroll defensivt og totalt ulastelig på baklengsmålet. Var også med offensivt og var nære scoring. God kamp.
  Birger Meling 8 
  Stødig defensivt og alltid med offensivt. Flott assist til Thorstvedt på 1-0. Nok en solid match av Norges desidert beste venstreback.
  Martin Ødegaard 8
  Landslagskapteinen virket veldig spillesugen i førsteomgang, og fikk til mye av det han prøvde på, også det ekstraordinære. Slo gode dødballer gjennom hele kampen. Etterlengtede takter. 
  Patrick Berg 2
  Horribel førsteomgang, og en av de svakeste omgangene av en norsk landslagsspiller vi har sett på veldig, veldig lenge. Ble tatt av etter nok en feilpasning tidlig i andre.
  Kristian Thorstvedt 9
  Særdeles toneangivende og trives åpenbart veldig godt under Ståle Solbakken. Hamret inn 1-0, og var delaktig i det meste som skjedde.
  Alexander Sørloth 7
  Ville mye, men fikk det ikke helt til. Virker rusten, og har godt av noen kamper i La Liga med ytterligere spilletid i beina.
  Erling Braut Haaland 9
  “Braut´n” er på god vei til å smadre Jørgen Juves målrekord. To nye fulltreffere før pause, og sikret hattricket sitt på overtid.
  Moi Elyounoussi 7
  Mer anonym enn i de foregående kampene, men Moi gjør noen imponerende returløp og legger ned et veldig ærlig skfit på jobben. 
  Fredrik Bjørkan 6
  Viste villige initiativ uten det helt store sluttproduktet.
  Joshua King 6
  Veldig livlig innhopp, men sløste flere enorme sjanser og burde hatt minst én scoring.
  Aron Dønnum 6
  Et friskt pust på Norges høyrekant.
  Mats Møller Dæhli –
  Nære scoring.
  Fredrik Aursnes –
  Fikk de ti siste minuttene.
  Ståle Solbakken 8
  Landslagssjefen satset med sine sterkeste offensive kort, og fikk belønning i form av fem scoringer og nærmere 50 (!) avslutninger på Gibraltars mål. Den enorme sjansesløsingen er ikke Solbakkens skyld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen