More

  Spenstig odds i Premier League runde 6

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Premier League runde 6

  Nok en deilig Premier League-helg ligger foran oss, og det er naturligvis oppgjøret mellom Arsenal og Tottenham som stjeler overskriftene. Crystal Palace og Fulham skal også kjempe om status i London denne helgen, men det er Arsenals hjemmebane som vil ha flest øyne rettet mot seg. At Arsenal holder følge i tet og er på vei mot ny tittelkamp kommer ikke som noen overraskelse, men at Tottenham nå har kurs mot å utfordre i tet var ikke forventet.

  Ny kurs

  Etter forrige sesongs miserable innsats, atter et managerskifte og salget av Harry Kane var ikke optimisme veldig stor blant Spurs-fansen. Denne gang virker imidlertid Daniel Levy og Spurs-styret å ha truffet blink ved ansettelsen av ny manager. Ange Postecoglou har nok ikke samme CV og status som alle sine forgjengere i Spurs, men han har noe Spurs-fansen lenge har savnet; viljen til å våge og til å utfordre.

  -Jeg lot meg nok i litt for stor grad påvirke av fansens krav om å bruke penger på både spillere og manager. Jose Mourinho og Antonio Conte er flotte manager, men kan hende ikke i vår klubb. Vi trengte noe annet, og vi har fått det. Vi har fått klubben vår tilbake.

  Levy i et digitalt møte med Spurs-fansen denne uken

  Eksamen

  Mens Arsenal denne uken gjorde imponerende comeback i Champions League, har Tottenham kunne se tilbake på nestenulykken mot Sheffield United forrige helg. Det endte med tre poeng, men det var så vidt båten bar og det er mye som må rettes på om de skal kunne tas tre poeng mot erkerivalen denne helgen. Tottenham avga poeng i sesongåpningen mot Brentford, men har siden innkassert fire strake seirer. Trepoengerne er imidlertid hentet mot Bournemouth, den nyopprykkede duoen Sheffield United og Burnley, samt mot et Manchester United som ikke har imponert noen innledningsvis. Kampen mot The Gunners blir en eksamen for både Postecoglou og Tottenham.

  Town får tillit

  Arsenal var på gyngende grunn i hjemmekampene mot både Forest, Fulham og Manchester United, men de nå også ankommer kamp med Champions League-spill i beina. Et uthvilt Tottenham med selvtillit til opp under øra må prøves når oddsen lyder på godt over fire ganger pengene. Også Luton skal få tipset denne helgen.

  The Hatters har tapt alle sine fire første kamper i Premier League, men det er faktisk godt mulig å se fremgang fra kamp til kamp. Var bare en solid dommerfeil unna å ta poeng hjemme mot West Ham, før det forrige helg ble knepent nederlag på besøk hos Fulham. Poengene som spilles inn vil i stor grad stamme fra kamper på Kenilworth Road, og helgens batalje mot Wolves antas å være en gyllen mulighet. Ulvene leverte godt før pause mot et søvngjengende Liverpool, men var aldri i nærheten da Klopps mannskap våknet etter pause. H-odds pålydende drøyt tre ganger pengene må prøves. Bedre enn som så er faktisk ikke denne Wolverhampton-utgaven.

  Premier League Runde 6
  Spenstig Odds I Premier League Runde 6 4

  Helgens dobbel Premier League runde 6

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 16.00Luton – Wolves3,053,352,25H til 3,05 i odds
  Søndag, 15.00Arsenal – Tottenham1,674,204,30B til 4,30 i odds
  Totalodds: 13,12

  Skadeliste, Premier League runde 6

  Arsenal: Thomas Partey, Jurrien Timber, Gabriel Martinelli og Mohamed Elneny er skadet.

  Aston Villa: Tyrone Mings og Emiliano Buendia er langtidsskadet. Diego Carlos er også ute, mens Jacob Ramsey og Bertrand Isidore Traore er usikre.

  Bournemouth: Alex Scott, Emiliano Marcondes og Ryan Fredericks er ute

  Brentford: Shandon Baptiste, Rico Henry og Joshua Dasilva er skadet. Toney er suspendert ut året.

  Brighton: Jakub Moder og Julio Enciso er ute.

  Burnley: Michael Obafemi, Hjalmar Ekdal og Darko Churlinov er skadet. Lyle Foster er suspendert.

  Chelsea: Romeo Lavia, Reece James, Christopher Nkunku, Carney Chukwuemeka, Wesley Fofana og Armando Broja er skadet. Benoit Badiashile er av flere usikre.

  Crystal Palace: Jefferson Lerma, Mattehus Franca og Michael Olise er skadet.

  Everton: Jack Harrison og Dele Alli er skadet. En håndfull spillere er usikre.

  Fulham: Antonee Robinson er skadet.

  Liverpool: Thiago er fortsatt ikke tilbake. Trent Alexander-Arnold er usikker, men Virgil van Dijk returnerer fra karantene.

  Luton: Dan Potts, Gabriel Osho og Jordan Clark er skadet.

  Manchester City: Kevin De Bruyne er skadet.

  Manchester United: Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka, Tyrell Malacia, Amad Diallo og Kobbie Mainoo er skadet. Raphael Varane og Mason Mount er usikre. Antony er inntil videre suspendert.

  Newcastle: Emil Krafth og Joe Willock er skadet.

  Nottingham Forest: Stiller trolig med skadefri tropp. 

  Sheffield United: John Fleck, John Egan, George Baldock, Rhian Brewster, Max Lowe, Daniel Jebbison og Rhys Norrington-Davies er skadet. Oli McBurnie er suspendert.

  Tottenham: Ivan Perisic, Rodrigo Bentancur, Bryan Gil og Ryan Sessegnon er skadet.

  West Ham: Trolig skadefri tropp

  Wolverhampton: Joe Hodge er skadet

  Premier League Runde 6
  Spenstig Odds I Premier League Runde 6 5

  Preview Premier League runde 6

  Crystal Palace – Fulham

  Odsonne Edouard har scoret fire mål på sesongens fem første kamper, og er allerede foran antallet han presterte forrige sesong. 1-0-scoringen mot Villa virket å bli tellende da tre minutter av ordinær tid gjensto, men nei. Villa scoret to mål langt inn i overtiden, og 2-1-målet kom på særs billig straffe. Fulham måtte grave dypt for å beholde alle tre poeng hjemme mot Luton, og det er veldig tydelig at Raul Jimenez ikke er i nærheten av en kapabel erstatter for Aleksandar Mitrovic. Debutant Alex Iwobi viste imidlertid gode takter etter å ha kommet på som innbytter, og den tidligere Everton-spilleren var involvert i angrepet som ga kampens eneste scoring.

  Luton – Wolverhampton

  Luton står med fire tap og 2-10 i målscore fra sine fire første Premier League-kamper, men det er stadig utvikling å spore. Var nær poeng etter flott sluttspurt mot West Ham, før det forrige helg ble spilt jevnt mot Fulham. Ti baklengs, men det er likevel offensivt skoen trykker som mest. Wolves dominerte stort mot Liverpool før pause, og burde hatt større ledelse med seg enn Hee-chan Hwangs 1-0-scoring. Neto og Bellegarde gjorde som de ville, men uttellingen uteble. Falt sammen som et korthus etter hvilen, og endte til slutt opp med fortjent 1-3-tap. O’Neil var ikke heldig med byttene, og hadde liten evne til å legge om da Liverpool fant formelen.

  Premier League Runde 6
  Spenstig Odds I Premier League Runde 6 6

  Manchester City – Nottingham Forest

  Erling Braut Haaland virket vaksinert foran mål, da han misbrukte et hopetall av gedigne målsjanser mot West Ham. City havnet også under, men snudde til fortjent seier etter utlikning av Jeremy Doku umiddelbart etter pause. Belgieren viste prov på at han kan bli en særs nyttig spiller, og ja – Haaland scoret til slutt. Forest har tidvis imponert i sesonginnledningen, og da spesielt på bortebane. Hadde Manchester United i kne på Trafford, før Chelsea ble slått i London. Klarte imidlertid ikke å følge opp hjemme mot Burnley mandag. Det endte 1-1, men Burnley fikk et mulig seiersmål tvilsomt annullert. Røk 0-6 borte mot City forrige sesong.

  Brentford – Everton

  Spillemessig godkjent sesonginnledning av Brentford. Gikk ubeseiret gjennom sesongens første fire kamper, men bare én av de fire ble vunnet. Lørdag kom sesongens første nederlag, med 0-1 borte mot Newcastle. Var helt på høyde med hjemmelaget, men uten Ivan Toney – og med Kevin Schade på benk – blir det tannløst offensivt. Everton-fansen virker å ha snudd seg mot manager Sean Dyche. Et tannløst Toffees endte lørdag opp med 0-1-tap hjemme mot Arsenal, og kampen var ikke i nærheten av så jevn som resultatet tilsier. Dyche får kritikk for spillestil, laguttak og dårlige timede bytter underveis i kampene. Fikk 1-1 borte mot Brentford forrige sesong.

  Burnley – Manchester United

  Så lyktes endelig Burnley å ta sitt første poeng siden opprykket. Det både kunne og burde imidlertid blitt tre borte mot Nottingham Forest mandag kveld. Ledet med halvtimen igjen å spille, da Forest utliknet. Et flott raid av Sander Berge endte så opp med Burnley-scoring, som mystisk nok ble annullert. Vincent Kompany var ikke spesielt imponert over dommere og/eller VAR. Manchester United har ikke vært i nærheten denne sesongen. Det går tungt både på og utenfor banen, og fansen virker nå også ha snudd seg mot Erik ten Hag. Røk 1-3 hjemme mot Brighton, skader og karantener florerer, og nå har man også Champions League å konsentrere seg om.

  Arsenal – Tottenham

  Arsenal lyktes endelig å slå Everton på Goodison. Det ble bare én scoring på Merseyside, men hvilken scoring det var. Samarbeidet mellom, Ødegaard, Saka og målscorer Trossard fikk belønningen det fortjente. Har ikke lyktes med alt i sesonginnledningen, men poengene triller inn. Nord London-derbyet blir en ny eksamen. Tottenham var i hardt vær hjemme mot Sheffield United forrige helg. Var under med 0-1, og utlikningen kom ikke før i åttende tilleggsminutt. To minutter senere kom seiersmålet, og endelig fikk også Richarlison noe å juble for. Den hardt pressede brasilianeren scoret utlikningsmålet, før han han også var nest sist på 2-1-scoringen.

  Brighton – Bournemouth

  Høytflyvende Brighton fortsetter å imponere. Tapte til tross for 80 % ballinnehav hjemme mot West Ham, men øvrige fire er vunnet i stor stil. Lørdag var det Manchester United som ble slått 3-1 på Old Trafford, og seieren kunne vært større. Har matchvinnere i alle posisjoner, og denne gang klarte man seg fint uten forrige rundes hat trick-helt Evan Ferguson. Bournemouth er ett av fem lag som fortsatt ikke har vunnet, men spillemessig er det stadig fremgang. Forrige helg holdt man nullen mot Chelsea, og det er bare manglende offensive trusler som gjør at man fortsatt ikke har innkassert sesongens første trepoenger. Røk totalt 0-3 mot Brighton forrige sesong.

  Chelsea – Aston Villa

  Fortsatt langt frem for Mauricio Pochettino og Chelsea. De mange skadene og de enda flere sommerkjøpene bidrar naturligvis til at det vil ta tid, men det er uansett skuffende å se hvor lite man har fått igjen for den voldsomme pengebruken gjennom det siste drøye året. Raheem Sterling er et lyspunkt, og det var også han som var nærmest uttelling i det målløse oppgjøret mot Bournemouth. Villa lå under med 0-1 hjemme mot Palace da tre minutter gjensto av ordinær tid. Innbytter Jhon Durán utliknet før to scoringer langt inne i overtiden sikret 3-1-seier. Dette var Villas niende strake hjemmeseier. Borte har man ikke imponert denne sesongen.

  Liverpool – West Ham

  Jürgen Klopp måtte selv båret ansvaret om det hadde endt med tap mot Wolves. Spillere som hadde ankommet sent fra landslagsoppdrag ble inkludert i førsteelleveren, og Alexis Mac Allister var av dem som spilte som i søvne. Byttene og halvtidspraten gjorde den store forskjellen, og det endte til slutt med 3-1-seier etter flott 2. omgang. James Ward-Prowse sendte West Ham til pause med 1-0-ledelse hjemme mot Manchester City, men ledelsen ble utliknet umiddelbart etter pause. Michail Antonio misbrukte en gedigen målsjanse, men sløste med sjansene gjorde også den norske spissen på motsatt halvdel. Alt i alt var det et fortjent nederlag for Moyes & Co.

  Sheffield United – Newcastle

  Gustavo Hamer virket å bli matchvinner da Sheffield United besøkte høytflyvende Tottenham i London. Spurs snudde imidlertid til seier gjennom fulltreffere i åttende og tiende overtidsminutt. Blades-spillerne var naturlig nok skuffet, men verdt å ta med seg er at man igjen viser spillemessig fremgang. For bare tredje gang på 23 Premier League-kamper holdt Newcastle nullen, da Brentford ble slått 1-0 på St. James’ Park i helgen. Slet tungt med å penetrere Brentfords femmannsforsvar, og det måtte et billig straffespark til for å senke The Bees. Totalt sett en skuffende sesonginnledning, og nå har man også Champions League å konsentrere seg om.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen