More

  Sparkealarm i EFL: Ny manager ferdig

  Ny mann er ferdig i managerstolen i EFL. Denne gangen er det Colchester som vil gjøre endringer.

  Colchester sparket i går manager Ben Garner etter kun syv måneder i klubben. 43-åringen tok over League Two-klubben i mars da han måtte erstatte Matt Bloomfield som reiste tilbake til Wycombe da jobben der ble ledig. Garner selv opplevde også sparken forrige høst, da for Charlton Athletic som opplevde en tung periode.

  Ben Garner og hans Colchester har hatt en varierende start på sesong, med blant annet en råsterk 3-0 seier borte mot Gillingham og en fantastisk 5-4 seier over daværende serieleder Notts County. Siden den seieren har laget nå tapt fire kamper på rad, inkludert braktapet borte mot Forest Green forrige helg som endte 0-5.

  Spill i EFL siden 1992

  I gårsdagens serierunde i League Two var de favoritter hjemme mot bunnkollega Harrogate Town. Til tross for at de tok ledelsen etter timen endte de opp med å tape 1-2 og dermed ligger laget på nest sisteplass, og i fare for å ryke ut av EFL denne sesongen.

  Colchester har vært i EFL siden 1992 og håper endringen kan sikre dem en ny sesong i ligasystemet. Ben Garner har en spillestil som han er tro mot uavhengig av resultater. Dette har igjen blitt hans bane, akkurat som i Charlton der han heller ikke mente han fikk nok tid til å implementere den pasningsbaserte spillestilen hans.

  Colchester møter Grimsby og Accrington Stanley på bortebane den kommende uken.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen