More

  League Two: Målrikt og drømmemål i dagens runde

  Dagens League Two-runde ble igjen målrik. Og drømmemålene flagret blant annet i oppgjøret mellom Gillingham og Notts County.

  Den 14.ligarunden i League Two startet allerede fredagskvelden med to kamper. I Tranmere fortsatte nedturen da de tapte 1-2 hjemme mot Doncaster i en jevn batalje der vertene ikke var effektive nok fremfor mål. Doncaster har virkelig fått fart på seg den siste tiden og har klatret fra jumboplass til midten av tabellen. I Wales tok Newport ledelsen hele tre ganger i pøsregnet fra stormen som herjet. Men Freddie Draper – på lån fra Lincoln – utlignet tre ganger for Walsall, det siste i det 96 minutt i oppgjøret som endte 3-3.

  I dag ble Mansfield – Forest Green utsatt grunnet stormen som har herjet de siste dagene.

  Phil Parkinson returnerte

  Stemningen stod i taket på Valley Parade da Phil Parkinson returnerte til Bradford med sitt nye Wrexham. 21 500 tilskuere var møtt opp til den omtalte duellen mellom to sovende giganter. I en tett og jevn fotballkamp var det gjestene fra Wrexham som tok ledelsen med 20 minutter igjen på klokka. Paul Mullin var på rett plass da han stanget waliserne i ledelsen.

  Bradford-publikumet manet frem sine managerløse menn i jakten på utligning, og fem minutter før full tid fikk de den fortjente ballen i mål. Adam Wilson sitt dribleraid så ut til å bli stoppet, men plutselig lå ballen i føttene hans igjen og han kunne banke den høyt opp i nettet bak Wrexham-keeper Arthur Okonkwo og juble for sitt første mål for klubben. Se og hør utligningsmålet her:

  Dermed endte det 1-1 mellom Bradford og Wrexham, og Phil Parkinson fikk slengt inn noen bannegloser i dag også.

  Festballen fortsetter for Stockport og Crewe

  Stockport befestet sin posisjon på toppen av tabellen i League Two ved å slå Grimsby 3-2 hjemme på Edgeley Park i ettermiddag. Allerede etter åtte minutter hadde Louie Barry og Isaac Olaofe gitt hjemmelaget 2-0. Grimsby gav seg derimot ikke og slo tilbake to ganger før timen var spilt. Kvarteret før slutt sikret derimot Barry seieren med sin niende scoring for sesongen.

  To poeng bak ligger Notts County som slo tilbake med en råsterk borteseier mot Gillingham. Drømmemålet til Scott Malone så ut til å sikre poeng for Gillingham, men innbytter Lewis Macari sikret alle tre poengene til The Magipies med sin første scoring for klubben i sin første kamp. Se rulettene til Malone og seiersmålet til Macari her:

  For Crewe ble det nok en dag med festfotball under Lee Bell. I bortekampen mot Crawley kom de under to ganger, men da Courtney Baker-Richardson hadde snudd oppgjøret til 3-2 var det ingen vei tilbake for Crawley. Crewe la på til 4-2 i sluttminuttene ved nomaden Elliott Nevitt og dermed var Crewe på tredjeplass, bare tre poeng bak ligalederne Stockport.

  Resultater og tabell i League Two

  • Tranmere 1-2 Doncaster
  • Newport 3-3 Walsall
  • Accrington 1-0 Milton Keynes
  • Barrow 0-0 Wimbledon
  • Bradford 1-1 Wrexham
  • Colchester 1-2 Harrogate Town
  • Crawley 2-4 Crewe
  • Gillingham 1-2 Notts County
  • Mansfield – Forest Green (utsatt)
  • Salford 2-2 Swindon
  • Stockport 3-2 Grimsby
  • Sutton 2-3 Morecambe

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen