More

  Southampton i spissforhandlinger

  Det er hektisk aktivitet i overgangssvinduet, når det nå bare er få uker til ligastart i England.
  Selv Fantasy har åpnet dørene for kjøp, og også i virkeligheten vrimler det av både rykter og bekreftede avtaler denne uken. 
  Joe Aribo, som scoret i Europa League-finalen for Rangers, virker på vei til Southampton. Angriperen har en utkjøpsklausul på £10 millioner pund, og Saints-ledelsen står klare til å handle. Aribo, som også kan brukes på midtbanen, spilte for Charlton før han ble i 2019 ble hentet til Glasgow.
  Tyler Adams meldes på legesjekk i Leeds, og kan bli presentert på Elland Road i dag. Som meldt tidligere i dag virker han snart å få følge inn døra av en annen forsterkning. Leeds har samtidig fått aksept for bud pålydende £30 millioner til Club Brügge for spissen Charles De Ketelaere, men 21-åringen meldes å foretrekke Milan.
  Derby-manager Liam Rosenior har vært travel etter å ha blitt installert som ny Derby-manager etter Wayne Rooney. Tom Barkhuizen, Joe Wildsmith og Nathaniel Mendez-Laing ble signert dagen etter eierskiftet, før man i dag kunne presentere sine nyeste tilskudd til den fortsatt noe slunkne spillerstallen på Pride Park. Tidligere Aston Villa-angriper Conor Hourihane ankommer på toårskontrakt etter forrige sesong å ha vært på lån i Sheffield United,mens  midtstopperen James Chester (Stoke) og tidligere Sheffield United-angriper David McGoldrick også er presentert.  En annen angriper, James Collins, tippes å bli nestemann inn i den voksende Rams-stallen. 

  21-årige Anthony Gordon fikk sitt definitive gjennombrudd i Everton forrige sesong, og vingløperen er nå ønsket av flere Premier League-klubber. Tottenham har blitt koblet med unggutten, mens nå også Newcastle viser interesse. Newcastle linkes også til Chelseas Callum Hudson-Odoi.
  Cristiano Ronaldo er fortsatt ikke tilbake i trening med Manchester United, og ryktene sier nå at klubben har kikkerten rettet mot tidligere Juventus-angriper Paulo Dybala som mulig erstatter.

  Jeff Hendrick sliter med å skaffe seg spilletid i Newcastle, og den 30-årige midtbanespilleren ryktes nå å være på vei til Reading. Hendrick avsluttet forrige sesong på lån i QPR.
  Jean Michael Seri ble i 2018 hentet til Fulham for rekordsummen £25 millioner, men ble aldri noen suksess. Nå sies midtbanespilleren å signere på free transfer for Hull. Fulham sies samtidig å være nær en låneavtale for den israelske vingløperen Manor Solomon på lån fra Shakthar Donetsk. Fulham har allerede hentet Joao Palhinha fra Sporting, før de i går fikk akseptert bud på Andreas Pereira fra Manchester United. 

  Den skotske forsvarsspilleren Aaron Hickey meldes å denne uken signere for Brentford fra Bologna, for en overgangssum pålydende £14 millioner. Dette betyr samtidig gode prosenter til Hickeys tidligere klubb, Hearts.
  Omar Richards har bokført tolv Bundesliga-kamper for Bayern München etter overgangen fra Reading i 2021. Nå meldes den offensive backen å kunne ende opp i Nottingham Forest.
  Everton er seneste tilskudd til den voksende køen av Premier League-klubber som ønsker seg Armando Broja fra Chelsea. Thomas Tuchel har imidlertid gitt beskjed om at han ønsker å se den albanske spissen i sesongoppkjøringen, før han eventuelt tar et valg om å sende ham på nytt lån.
  Steven Bergwijn forlater Tottenham, og flere Premier League-klubber har vært interessert i å overta lønnsutbetalingene. I dag meldes imidlertid Ajax å ha fått tilslaget. 
  Til sist kan meldes at den stødige sisteskansen Lukasz Fabianski har forlenget med West Ham. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen