More

  Søndagskupongen 30. juli

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Bodø/Glimt var den eneste av våre sikre som innfridde på søndagskupongen forrige uke og det hjalp dermed lite at vi traff med HU-garderingen i IFK Göteborg – Halmstad samt at vi advarte mot at det kunne komme en overraskelse i Oppsal – Mjølner.

  Søndagskupongen denne helgen åpner på sedvanlig vis med seks kamper hentet fra Eliteserien. Her satser vi på at HU-gardering holder i toppkampen mellom Bodø/Glimt og Tromsø i kamp én. Vi forsøker også en frekk sikker H i Vestlands-derbyet mellom Brann og Viking i kamp to.

  Norsk 2. divisjon venter i kamp syv og åtte som vi anbefaler at dekkes godt opp. Særlig gjelder det i Junkeren – Kvik Halden som vi mener er langt mer åpen enn folkerekken tilsier pr. nå. Kamp ni er hentet fra norsk 3. divisjon og der finner vi en ny sikkerkandidat i Byåsen borte mot Mosjøen.

  Søndagskupongen avsluttes med tre kamper fra Allsvenskan. Her mener vi Hammarby er gjort til altfor stor favoritt hjemme mot IFK Norrköping og anbefaler helgardering i jakten på en smell. Vi gir imidlertid full tillit til IFK Göteborg hjemme mot Kalmar FF i kamp tolv. Her har vi satt vertene som relativt klar favoritt, men på folkerekken er B-en foreløpig mest krysset.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Bodø/Glimt og Lillestrøm blir de store favorittene.

  Innleveringsfristen søndag er satt til 14.55 og fire kamper sparkes i gang 15.00. Fem Eliteserie-kamper venter 17.00 før det hele avsluttes med Bodø/Glimt – Tromsø som har avspark klokken 19.15.

  Søndagskupongen 30. juli – De sikre

  2. Brann – Viking     H

  9. Mosjøen – Byåsen          B

  12. IFK Göteborg – Kalmar FF       H

  Søndagskupongen 30. Juli
  Søndagskupongen 30. Juli 2

  Søndagskupongen 30. juli – Den halve

  1. Bodø/Glimt – Tromsø    HU

  Søndagskupongen 30. juli – De overspilte

  8. Junkeren – Kvik Halden H

  10. Hammarby – IFK Norrköping  H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen