More

  Søndagskupongen 23. juli

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Rosenborg var den eneste av våre sikre som innfridde på søndagskupongen forrige uke og det hjalp dermed lite at vi traff med HU-garderingen i Brann – Strømsgodset samt at vi advarte mot at det kunne komme en overraskelse i AFC Eskilstuna – Brage.

  Søndagskupongen åpner med seks kamper fra Eliteserie-runden og det er da også her vi fant våre sikkerkamper denne helgen. Vi mener både Lillestrøm og Brann har bedre sjanse mot henholdsvis Haugesund og Tromsø enn spillprosentene tilsier pr. nå. I tillegg spiller vi sikker Bodø/Glimt mot Sandefjord, slik vi regner med at de fleste andre også vil gjøre. I Odd – Vålerenga synes vi vertene er gjort til altfor store favoritter og vi helgarderer kampen i jakten på en overraskelse.

  Norsk 2. og 3. divisjon står på programmet i de tre neste kampene. Her er det Oppsal – Mjølner i kamp ni vi finner mest interessant. H-en er krysset på hele 57 prosent på folkerekken, noe vi synes er altfor høyt.

  Tre kamper i Allsvenskan får æren av å avslutte. Her finner vi søndagens halvgardering for oss da vi satser på at HU holder i kamp tolv mellom IFK Göteborg og Halmstad.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Bodø/Glimt og IFK Norrköping blir de store favorittene.

  Innleveringsfristen søndag er satt til 14.55 og tre kamper sparkes i gang 15.00. Fem Eliteserie-kamper venter 17.00 før det hele avsluttes med Strømsgodset – Rosenborg som har avspark klokken 19.15.

  Søndagskupongen 23. juliDe sikre

  3. Haugesund – Lillestrøm            B

  5. Sandefjord – Bodø/Glimt           B

  6. Tromsø – Brann  B

  Søndagskupongen 23. Juli
  Søndagskupongen 23. Juli 2

  Søndagskupongen 23. juli – Den halve

  12. IFK Göteborg – Halmstad       HU

  Søndagskupongen 23. juli – De overspilte

  4. Odd – Vålerenga H

  9. Oppsal – Mjølner H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen