More

  Søndagskupongen 16. juli

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Ikke mye å skryte av på søndagskupongen forrige uke der kun Bodø/Glimt satt av våre sikre. Vi traff imidlertid med HB-garderingen i Kalmar – Elfsborg samt at vi advarte mot å stole på Tromsø hjemme mot Vålerenga.

  Vi er dermed på revansjejakt denne helgen og kupongen åpner med syv kamper hentet fra Eliteserien. Der satser vi på at det holder med HU-gardering i Brann – Strømsgodset selv om vertene kommer fra en tung uke. Rosenborg har slitt enda mer mens Tromsø har overprestert sett i forhold til statistikkene. Nå tror vi på etterlengtet trøndersk opptur og spiller sikker H i kamp fem. Vi har gitt RBK 49 prosent sjanse for seier mens H-en på folkerekken foreløpig står i kun 40. Stabæk – Viking synes vi er langt mer åpen enn prosentene tilsier og anbefaler at den helgarderes.

  Kamp åtte til ti er hentet fra Allsvenskan. Her finner vi også én av våre sikkerkamper i Elfsborg hjemme mot IFK Göteborg. Det hele avsluttes med to kamper fra Superettan. Vi gir der full tillit til GAIS hjemme mot Gefle mens vi anbefaler å helgardere AFC Ekskilstuna mot Brage.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Bodø/Glimt og Sarpsborg 08 blir de store folkefavorittene. Brann, Lillestrøm og Elfsborg har imidlertid også mange tilhengere.

  Innleveringsfristen søndag er satt til 14.55 og fire kamper sparkes i gang 15.00. Deretter venter seks Eliteserie-kamper 17.00 og Mjällby – IFK Norrköping 17.30. Det hele avsluttes med Brann – Strømsgodset som har avspark klokken 19.15.

  Søndagskupongen 16. juli – De sikre

  5 Rosenborg – Tromsø      H

  9 Elfsborg – IFK Göteborg H

  11 GAIS – Gefle       H

  Søndagskupongen 16. Juli
  Søndagskupongen 16. Juli 2

  Søndagskupongen 16. juli – Den halve

  1 Brann – Strømsgodset    HU

  Søndagskupongen 16. juli – De overspilte

  7 Stabæk – Viking   B

  12 AFC Eskilstuna – Brage           B

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen