More

  Søndagens ryktebørs

  Derby County har endelig fått ny eier, og midlertidig manager Liam Rosenior har allerede fått på plass sine første nye spillere.
  Bare fem førstelagsspillere var under kontrakt da nytt eierskap overtok, men i løpet av helgen har tre nye spillere signert. Tom Barkhuizen (Preston), tidligere Wednesday-angriper Nathaniel Mendez-Laing og sisteskansen Joe Wildsmith har signert, mens det ryktes at tidligere Sheffield United-spiller David McGoldrick blir nestemann som signerer for The Rams.
  Mo Salah har etter mye om og men signert ny treårskontrakt med Liverpool, og ryktene sier at retur til Chelsea var et alternativ for egypteren om ikke forhandlingene med Liverpool hadde ført frem.
  Nottingham Forest nærmer seg kjøp av Mainz-forsvarer Moussa Niakhate. 26-åringen har spilt 124 kamper for Bundesliga-klubben, men er inne i sitt siste kontraktsår. West Ham har tidligere også blitt linket til forsvarsspilleren som antas å ville koste om lag 10 millioner pund.

  Tidligere QPR-assistent John Eustace meldes å være favoritt til å overta managerjobben etter Lee Bowyer i Birmingham. Hans tidligere sjef i The Hoops, Mark Warburton, var førstevalget, men han ble forrige uke ansatt som førstelagstrener i West Ham.
  Morgan Gibbs-White leverte forrige sesong et imponerende låneopphold i Sheffield United, og den offensive midtbanespilleren har siden blitt linket til et kobbel av klubber. Southampton og Nottingham Forest har vært av de meste ivrige, men det sies nå at Crystal Palace står fremst i køen for Wolves-spilleren.
  Den franske høyrebacken Leo Dubois ønsker seg nye utfordringer, og Fiorentina og Fulham sies å kjempe om Lyon-kapteinens underskrift.

  Ajax-forsvarer Lisandro Martinez skal være fast bestemt på å prøve lykken i Premier League, og Arsenal skal stå langt fremme i køen av interessenter. Hovedstadsklubben sies imidlertid å få konkurranse fra Manchester United, som jo har blitt linket til meste av hva som kan krype og gå av Ajax-spillere siden Ten Hags ankomst.
  Serge Gnabry er inne i sitt siste konraktsår med Bayern München, og dette betyr naturligvis at vingløperen og hans agent får daglige meldinger fra engelske toppklubber. 26-åringen startet sin profesjonelle karriere i Arsenal, og Gunners-ledelsen sies interessert i å hente ham tilbake. Manchester United og Manchester City vil imidlertid også ha et ord med i laget.
  Newcastle sies å ha kastet seg inn i kampen om Leicesters belgiske midtbanespiller Youri Tielemans. Arsenal og Tottenham er av belgierens øvrige beilere.

  Cristiano Ronaldo sies å ønske seg bort fra Manchester United, og både Chelsea og Bayern München meldes interessert i veteranen. Chelsea sies også å være klare til å sende Hakim Ziyech på lån til den regjerende Serie A-mesteren Milan.
  Leeds-ving Raphinha har fortsatt Barcelona som sin ønskede destinasjon, men flere Premier League-klubber er fortsatt med i kampen om brasilianerens signatur.
  Ousmane Dembele har blitt linket til halve Premier League gjennom vår og tidlig sommer, men den franske vingløperen sies nå å være nær ny kontrakt med Barcelona.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen