More

  Sommervinduet: Wolves

  Overgangsvinduet er åpent, og det er trafikk inn- og ut dørene i Premier League-klubbene. Vi tar en kikk på ståa i alle klubber. Hva som trengs, hvem som linkes inn- og ut, og hvem som eventuelt allerede har ankommet.
  Publisert tidligere: Arsenal, Aston Villa, Bournemouth, Brentford, Brighton, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Fulham, Leeds, Leicester, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Newcastle, Nottingham Forest, Southampton, Tottenham og West Ham.
  WOLVERHAMPTON
  At Raul Jimenez, med seks scoringer, var Wolverhamptons toppscorer forrige sesong forteller noe om hvor skoen trykker som mest hos ulvene. Wolves endte midt på Premier League-tabellen, men bare nedrykkstrioen scoret færre mål.

  En målscorer står høyt på ønskelista, men det vil trolig også være behov for nye kropper på midtbanen.
  Det ryktes imidlertid at eierskapet ikke er spesielt interessert i å bidra til de aller største utleggene, så penger til kjøp kan i stor grad måtte hentes fra salg.
  Ruben Neves er ønsket av flere storklubber, mens også Joao Moutinho virker på vei bort. Den rutinerte trioen John Ruddy, Marcal, Ruben Vinagre og Romain Saiss har allerede forlatt ulveland.
  Morgan Gibbs-White og Adama Traore er tilbake på Molineux etter låneopphold i henholdsvis Sheffield United og Barcelona, men ingen av dem antas å bli værende. Gibbs-White er ønsket av en håndfull klubber, mens Traore er inne i sitt siste kontraktsår uten vilje til å tegne ny avtale.

  Vitinha var antatt å bli kjøpt permanent etter forrige sesongs lån fra Porto, men den 22-årige midtbanespilleren skrev heller fireårskontrakt med Paris Saint Germain. Portugiseren gjorde uansett ikke spesielt godt inntrykk på Molineux, og etter én assist og null scoringer fra 19 Premier League-kamper var det ikke særlig verdi å betale de 18 pundmillionene som krevdes.
  Heller ikke opsjonen (£25 millioner) på kjøp av Barcelona-lånet Francisco Trincao ble benyttet,
  Alle lagdeler, med unntak av keeperplassen hvor Matija Sarkic plukker opp hanskene etter Ruddy, trenger oppgradering.
  Joao Palhinha har blitt linket til Wolves i atskillige overgangsvinduer, og Sporting-spilleren var tippet å ankomme ulvens midtbane denne sommeren. Portugiseren har imidlertid bestemt seg for hovedstadsopphold med Fulham.

  Sporting Lisboa-angriper Matheus Nunes, Benficas Haris Seferovic, PSV-vingen Noni Madueke, Dwight McNeil (Burnley), PSG-angriper Mauro Icardi, Ryan Kent (Rangers), Oleksandr Zinchenko (Manchester City), Gini Wijnaldum (PSG) og Braga-stopperen David Carmo er av andre som linkes til Wanderers, men i skrivende stund har det kun vært trafikk ut dørene på Molineux.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen