More

  Sommervinduet: West Ham

  Overgangsvinduet er åpent, og det er trafikk inn- og ut dørene i Premier League-klubbene. Vi tar en kikk på ståa i alle klubber. Hva som trengs, hvem som linkes inn- og ut, og hvem som eventuelt allerede har ankommet.
  Publisert tidligere: Arsenal, Aston Villa, Bournemouth, Brentford, Brighton, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Fulham, Leeds, Leicester, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Newcastle, Nottingham Forest, Southampton og Tottenham.
  WEST HAM
  West Ham nådde ikke helt frem forrige sesong, verken i europacupen eller i kampen om topp 4. David Moyes og hans menn leverte uansett en flott sesong, og mer kan være i vente.
  Sommeren skal brukes på å både forsterke og forynge et lag med høy gjennomsnittsalder. Og noen brikker har allerede falt på plass.
  Tidligere QPR-manager Mark Warburton har tatt jobben som førstelagstrener, og tilfører Moyes’ stab ytterligere rutine og klokskap.

  Verdensmester Alphonse Areola imponerte da han fikk 18 West Ham-kamper på lån forrige sesong, og sisteskansen har nå signert permanent fireårskontrakt.

  Nayef Aguerd er hentet fra Rennes for £30 millioner. Midtstopperen har gjennom sin tid i fransk Ligue1 vist seg som en teknisk god spiller med stødig pasningsfot, og Hammers-ledelsen mener 26-åringen bare trenger tilvenning til fysisk engelsk ball før de har en verdensklassestopper i laget. Marokkaneren har signert femårskontrakt.
  Declan Rice er lagets bærebjelke, og prioritet nummer én er å holde interesserte topp 4-klubber på armlengdes avstand fra midtbanespilleren. Rice har imidlertid fortsatt to år igjen av kontrakten på London Stadium, og West Ham har dessuten opsjon på enda et år. Noe som gjør at de har sterke kort på hånden når Chelsea ringer.
  Klubblegenden Mark Noble har vinket farvel, mens Andriy Yarmolenko og Ryan Fredericks er av flere andre på vei bort.

  Med ny stopper på plass er det offensivt kikkerten nå er rettet mot. En spiss som kan utfordre og avlaste Michail Antonio er øverst på ønskelista.
  Offensivt har The Hammers blitt linket til Sassuolo-angriper Gianluca Scamacca, James Ward-Prowse, Armando Broja, Jesse Lingard, Hull-angriper Keane Lewis-Potter og Villarreal-ving Arnaut Danjuma.

  Lingard er fritt vilt fra i dag, 1.juli, og mye tyder på at han vender tilbake til klubben hvor han imponerte så stort på lån i fjor.
  Det har gått rykter om at klubben skal være villige til å selge både Tomas Soucek og Said Benrahma, men ryktene er neppe veldig pålitelige. Begge var under pari forrige sesong, men alle vet hvilket potensial duoen har.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen