More

  Sommervinduet: Tottenham

  Overgangsvinduet er åpent, og det er trafikk inn- og ut dørene i Premier league-klubbene. Vi tar en kikk på ståa i alle klubber. Hva som trengs, hvem som linkes inn- og ut, og hvem som eventuelt allerede har ankommet.

  Publisert tidligere: Arsenal, Aston Villa, Bournemouth, Brentford, Brighton, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Fulham, Leeds, Leicester, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Newcastle, Nottingham Forest og Southampton.
  TOTTENHAM
  Antonio Conte førte Tottenham til Champions League, noe som gir håp om opptur også i sommerens vindu. Og Conte skal være lovet god økonomisk handlefrihet, samtidig som Harry Kanes fremtid i Spurs også virker spikret etter topp 4-plasseringen.
  Og Conte har vært raskt ute av startblokkene i sommerens vindu.

  Ivan Perisic og Fraser Forster ble tidlig hentet fra henholdsvis Inter og Southampton, før man også sikret seg Yves Bissouma fra Brighton. 25 pundmillioner for den 25-årige midtbanespilleren må sies å være et kupp i dagens marked, da han i form ikke har mange likemenn i Premier League.

  En spisskollega til Kane har lenge vært ønsket, og det sies å allerede ha blitt sendt bud på Everton-angriper Richarlison. Tottenham vil gjerne også ha den energiske midtbanespilleren Anthony Gordon med på toget fra Merseyside, men i skrivende stund sies Everton å ha takket nei, til tross for at Steven Bergwijn skal ha blitt tilbudt som en del av betalingen.  The Toffees sies samtidig å ligge langflate etter Harry Winks, så kan hende åpner det seg muligheter for et kjøp/bytte likevel.
  En midtstopper står også høyt på ønskelista, selv om trioen Cristian Romero, Ben Davies og Eric Dier var stødige i innspurten av forrige sesong. Spillere som Alessandro Bastoni (Milan), Villarreals Pau Torres og Inters Milan Skriniar har uansett alle blitt koblet med Spurs gjennom vår og tidlig sommer.
  Høyreback Djed Spence er også ønsket, men det er mange om beinet for Spence som forrige sesong storspilte på lån i Nottingham Forest fra Middlesbrough.
  Harry Winks og Lucas Moura virker begge på vei bort, og det samme gjelder Sergio Reguilon, Steven Bergwijn, Tanguy Ndombele og Giovani Lo Celso.
  Ikke helt uventet gikk det lenge rykter om Spurs-comeback for Christian Eriksen, men dansken virker i skrivende stund å ende opp i Manchester United eller Brentford. James Ward-Prowse har i flere vinduer allerede blitt linket til hovedstadsklubben, men som Eriksen og Youri Tielemans virker de overflødige etter at man fikk napp på Bissouma. 
  Et spissalternativ er nok nå det viktigste for Conte og Spurs-ledelsen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen